PRIJATELJI IZ PAKLA! BIZARNI INCIDENTI ŽIVOTA DEPA I MERLINA:Davili žene, drogirali se i URINIRALI po stazi slavnih
Džoni Dep i Marlin Manson, Foto: Profimedia

upropašćene karijere

PRIJATELJI IZ PAKLA! BIZARNI INCIDENTI ŽIVOTA DEPA I MERLINA:Davili žene, drogirali se i URINIRALI po stazi slavnih

Od omiljenog do najomraženijeg glumca ima tako malo.

Objavljeno: 10:35h

Bizarni odnos, veliko prijateljstvo i povezanost Džoni Depa i Marlina Mansona, dve velike zvezde, ponovno je u fokusu.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Paparaci su 2014. u Los Anđelesu uhvatili Depa i Mansona kako se druže po gradu noseći staklenu lulu i marihuanu.

Džoni se opet uništava s Marilinom Mansonom.

Tako nekako se još 2014. godine očajna Amber Heard (34) u porukama žalila sestri Džonija Depa (57) nakon što je shvatila da joj je tadašnji suprug nestao na 24 sata, i to nakon što je zajedno s rokerom Marilinom Mansonom tog jutra odveo ćerku Lil u školu.

Amber je sumnjala da se negde opet opijaju do smrti i šmrču kokain, što za njihovo dugogodišnje prijateljstvo nije bilo ništa novo. Džonija Depa i Marilina Mansona, trenutno dve najomraženije muške zvezde na planeti, naime povezuju bizarni incidenti, kumstvo, opijanje, zlostavljanje žena, čudne tetovaže i čak uriniranje po Depovoj zvezdi na holivudskoj Stazi slavnih.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Njihov odnos sada je ponovno u fokusu medija nakon što su isplivale brojne optužbe protiv rokera u kojima više žena Mansona optužuje da ih je silovao, mučio, premlaćivao, izgladnjivao, pretio im i ucenjivao ih.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Bizarni kult

Neki idu tako daleko da Mansona optužuju da je zapravo uništio karijeru i život Depa jer ga je uvukao u svoj bizarni kult.

Sve je počelo još davno, kad su Amber i Dep u Londonu započeli "selebriti suđenje decenije", nakon što je tabloid The Sun glumca prozvao da je zlostavljač žena. Dep je tabloid odmah tužio, a tokom svedočenja Heardove i njega u javnost su isplivali prilično gnusni incidenti koji podsećaju na incidente za koje žrtve danas optužuju i Mansona.

Između ostalog Heard je rekla da ju je Dep jednom zaključao na tri dana i pretio joj smrću, davio je, gađao bocama kao da su granate i imamo opsesivne ispade ljubomore, a nakon jedne svađe odsjekao si je dio prsta i vlastitom krvlju je ispisivao njezino ime po zidovima kuće.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Za slične stvari je Ivan Rejlel Vud (33) prije nekoliko dana optužila Mansona. Osim što ju je jednom zatvorio u stanu i tamo terao na seks u troje s drugim devojkama, sam Manson je priznao kako se na Božić 2009. nakon prekida rezao nožem po ruci i 150 puta u jednom danu zvao Ivan Rejčel na telefon preteći joj da će se ubiti ako mu se ne vrati. Zanimljivo, Manson je Ivan Rejčel upoznao kad je ona imala samo 18 godina, a uprkos silnim svađama i prekidima 2010. su kratko bili čak i vereni.

Bilo kako bilo, Visoki sud u Londonu na kraju je The Sun oslobodio krivice, odnosno dozvolio da se Depa javno naziva zlostavljačem i mučiteljem žena.

Sponzori se razbežali

Ubrzo nakon toga holivudskom glumcu se urušio život ionako načet alkoholom i narkoticima te i bankrotom, a izgubio je i glavne uloge koje su ga čekale. Zamenjen je u Hary Poter serijalu "Fantastic Beasts..." gde je glumio čarobnjaka Grindelvalda, a ranije je udaljen i iz filmova po kojima je u poslednje vrieme i najpoznatiji, a reč je "Piratima s Kariba" koji su mu doneli milione i nominaciju za Oskara.

Slično se sada događa Mansonu. Osim što je ugovor s njim pre dva dana prekinula njegova diskografska kuća Loma Vista, Mansona će digitalno izbrisati iz scena u seriji "American Gods" gde glumi, a dobio je i otkaz iz horor serije "Creepshow".

Džoni Dep
foto: Profimedia

Kao i Dep, Manson je praktički izbrisan iz postojanja, barem što se tiče velikih medijskih kompanija, jer su u strahu da će ih se prozivati kao "pomagače zlostavljača".

Dep i Manson toliko su povezani da je roker postao krsni kum njegovoj ćerki Lili Rouz (21), za koju je Dep na sudu u Londonu priznao kako joj je kad je imala trinaest godina ponudio marihuanu. Dep je to opravdavao činjenicom da je samo hteo biti odgovoran otac koji ćerku upoznaje s opasnostima života.

Osim što su bliski prijatelji, glumac i pevač zajedno su i sarađivali. Dep se pojavio u eksplicitnim Mansonovim spotovima za kontroverzne pesme "Say10" i "Kill4me", zajedno su nekoliko puta i svirali, a od tada postoje bizarn snimci gde se prisno ljube.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Manson je pak bio redovan na premijerama Džonijevih filmova, poput "Sanjiva dolina" i "Blow".

Upravo nakon tog filma Manson je u jednom intervjuu priznao da se oduševio Depovom perikom (u "Blowu" glumi poznatog krijumčara kokaina) toliko da ju je odmah morao imati.

- On mi je i poklonio, ali zauzvrat sam ja njemu dao mehaničke ženske grudi koje nosim na kaveru 'Mechanical Animalsa'. A onda je on meni poklonio kuću - rekao je Manson koji je opisao i zajedničke tetovaže na leđima koje obojica uradili.

Džoni Dep
foto: Profimedia

- To je bodlerovska kombinacija cveća i kostiju, a na krstima imamo istetovirane reči 'bez razloga'. Zašto? Zato što kad nas pitaju zašto smo tetovirali te stvari, odgovaramo: bez razloga - objasnio.

Možda je ipak najbizarnija priča koja ih povezuje ona kad su išli da oskrnave holivudsku Stazu slavnih. Tada su urinirali po zvezdi Džonija Depa, a sam Manson objasnio je šta se dogodilo.

Fekalije po zvezdi

Naime, u to vreme Dep se družio s danas pokojnim slavnim piscem i novinarom Hanterom S. Tomsonom jer ga je glumio u kultnom filmu "Strah i prezir u Las Vegasu".

- Nas trojica krenuli smo da pišamo i seremo po Džonijevoj zvezdi, ali ovo drugo nismo mogli pa smo se pokupili - rekao je Manson. Dep, još nedavno jedna od najobožavanijih i najplaćenijih američkih zvezda, trenutno čeka priliku da se žali zbog presude suda u Londonu, a paralelno s tim vodi iste parnice protiv Amber Heard u Americi. Manson pak, koji je početkom nedelje na svom Instagramu objavio da su optužbe protiv njega lažne, tvrdi kako je njegov život uvek izazivao kontroverze.

- Ali sve ovo što se sada priča je stravično iskrivljavanje stvarnosti - objasnio je samo koji sat pre nego što su ga svi napustili.

(Espreso / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.