OTVORILA DUŠU O DUŠKU I LJUBAVNICI! Jelena o aferi koja joj TRESE PORODICU:"Strašno je što moje ćerke to čitaju"!
Foto: Instagram printscreen

odlučila da sve kaže!

OTVORILA DUŠU O DUŠKU I LJUBAVNICI! Jelena o aferi koja joj TRESE PORODICU:"Strašno je što moje ćerke to čitaju"!

Pop zvezda Jelena Karleuša poslednjih nedelja se ponovo bori sa raznim pisanjima koja se tiču njene porodice.

Objavljeno:

Pevačica je ispričala kako se njena porodica nosi sa raznim medijskim napisima, te ponovo spomenula majku koju je izgubila pre dve godine

Domaći mediji pišu da njen suprug Duško Tošić, navodno, ima ljubavnicu i da ne živi više sa Jelenom i njihovim ćerkama Atinom i Nikom. Pevačica otkriva kako se njena deca nose sa ovim pričama.

Jelena Karleuša
foto: ATA IMAGES

“Meni je strašno što moja deca čitaju da tata ne živi u našoj kući, da ima drugu ženu s kojom je otputovao tamo, ovamo, da nije slavio Novu godinu i rođendan sa nama. Sve su to laži, ali moje ćerke su očigledno prerano sazrele i postale prerano mude i zdravorazumne za svojih 11 i 12 godina, čak ni ne pitaju šta je i da li je to istina. Vidim da vide i da pogledaju kada ja sa Duškom pričam o tome u kući, ali ne komentarišu. Mislim da im je sve jasno. Ne mogu da mi na taj način povrede decu”, rekla je Jelena za “Glamur”, a potom priznala da još nije prihvatila da je pre dve godine izgubila majku Divnu Karleušu.

Jelena Karleuša, Divna Karleuša
foto: Printscreen / Instagram

“Ja sam tako postavila u svojoj glavi da ona nije neko ko je otišao, nestao i više ga nema i tako mi je lakše, da nju doživljavam kao nekoga ko je sve vreme tu uz mene samo u nekom drugom duhovnom obliku, ali ne mogu da kažem da osećam njen nedostatak. Ja jednostavno ne dopuštam takve misli sebi. Mogu da kažem da je Divna bila tu kao majka, oslonac, zid, zaštitnik, menadžer, ona je meni bila sve. Ja sam tip koji bi svakako uspeo u životu, ali jako je bitno kada je ždna mlad biljka raste da ima nekog ko će je usmeravati na pravi način, pametno savetovati, pametno tešiti, davati snagu, volju, energiju, a ona je to najbolje znala”, dodala je članica stručnog žirija u “Zvezdama Granda”.

(Espreso/Glamur)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.