SUBOTIĆKA MAMILA POGLEDE NA ULICI: Preporođena od glave do pete, prošetala sa Pecom i decom! CICA UBICA! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

porodica na okupu!

SUBOTIĆKA MAMILA POGLEDE NA ULICI: Preporođena od glave do pete, prošetala sa Pecom i decom! CICA UBICA! (FOTO)

Dok je ponosna mama, tip-top sređena, gurala kolica, Peca je išao pored nje.

Objavljeno:

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić i njen verenik Petar Raspopović Peca pre skoro četiri meseca dobili su sina Jovana, a Aleksandra sad uživa u majčinstu, a u brizi oko bebe pomaže joj Peca.

Aleksandra je nakon porođaja vratila liniju, a vidi se i da redovno vežba, a njen trening snimila je eipa emsije "Paparaco lov", kao i njene zajedničke momente sa Pecom, sinom Jovanom i njenom ćerkicom Magdalenom.

zabava, rijaliti, zadruga, aleksandra subotić
foto: printscreen

Nakon što se odmorila i spremila posle treninga, Aleksandra i Peca sa decom izašli su u kafić na piće. Dok je ponosna mama, tip-top sređena, gurala kolica, Peca je išao pored nje.

Njih četvoro u kafiću imali su društvo jednog čoveka, najvereovatnije njihovog prijatelja, a kako je maleni Jovan ogladeno, tata ga je uzeo u naručje i nahranio mlekom iz flašice.

Oni su zatim svog naslednika ušuškali u kolica pored njih i zajendo ručali. Jedno do drugog sedeli su Aleksandra i Peca, pored kog su bila kolica u kojima je bio Jovan, dok je Magdalena sedela sa druge strane stola.

Inače, Aleksandra i Peca žive u Novom Sadu, a kako Subotićeva trenira, kao i kako četvoročlana porodica provodi vreme zajedno, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 3 Foto: printscreen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.