NAJBOLJI FRAJER IZ GRANDA: Ne snimam se u toku intimnog čina! PRVI PUT PROGOVORIO O PONUDAMA KOJE JE IMAO!
Foto: Privatna arhiva

opa!

NAJBOLJI FRAJER IZ GRANDA: Ne snimam se u toku intimnog čina! PRVI PUT PROGOVORIO O PONUDAMA KOJE JE IMAO!

Nemam nijedan video sa devojkom, tako da ne postoje šanse da ispliva tako nešto.

Objavljeno: 09:19h

Takmičar u aktuelnoj sezoni "Zvezda Granda" Žarko Madžić dobio je kompliment od Jelene Karleuše da je on zapravo najbolji frajer koji se pojavio na sceni ovog šoua.

Ovaj mladi pevač redovno trenira u teretani i mnoge dame su slabe na njegove mišiće. Međutim, ima i onih koji smatraju da ovaj takmičar previše forsira svoj izgled, pa smo ga pitali da li zbog toga oseća pritisak i koliko mu je zbog toga veći izazov šta novo da ponudi u nastavku pomenutog takmičenja.

– Ne osećam pritisak. Iskreno, smatram da uz svog mentora Đorđa Davida i probe koje imamo mogu da iznesem i pevanje i izgled zajedno. Ne znam šta bih mogao novo da napravim osim da se skinem skroz go ili da se pojavim obučen kao Đorđe Čvarkov - rekao je Žarko za Espreso.

zabava, estrada, Žarko Madžić
foto: instagram printscreen

Pošto dobro izgleda, nas je zanimalo da li je Madžić možda dobijao ponude da profesionalno glumi u filmovima za odrasle.

– Nisam dobijao ponude za takva snimanja, a bilo je sličnih ponuda vezano za seks i sve oko njega, ali ne profesionalno, već su to bile neke privatne želje i naravno, odbio sam takve predloge - otkrio nam je mladi pevač.

Znači, ne postoji šansa da ispliva tvoj neki eksplicitni snimak?

– Nemam nijedan video sa devojkom, tako da ne postoje šanse da ispliva tako nešto. Ne snimam se je nikad jer tada ne želim da gubim vreme na druge stvari, već želim da uživam maksimalno sa devojkom i to mi je tada jedino bitno.

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.