ZAVRŠILA JE PRAVNI FAKULTET, A ZBOG PROVOKATIVNIH FOTKI NAPUSTILA SVE: Danas zarađuje NEKOLIKO HILJADA EVRA! (FOTO)
Foto: Instagram

velika borba!

ZAVRŠILA JE PRAVNI FAKULTET, A ZBOG PROVOKATIVNIH FOTKI NAPUSTILA SVE: Danas zarađuje NEKOLIKO HILJADA EVRA! (FOTO)

Pravo mi daje sigurnost, ali moda i digitalni svet uticaja donose mi strast i fascinaciju, sasvim je drugačije, izjavila je Leticia, koja je diplomirana pravnica

Objavljeno: 08:18h

Leticia Andrade (26) diplomirala je Pravo, ali je na kraju shvatila da to nije ono čime želi da se bavi u životu, pa je postala influenser. Kaže da joj je oduvek bio san da postane influenser i sada govori o promeni karijere.

Nju je krivično pravo zanimalo jer joj je, kaže, otvorio brojne finansijske mogućnosti.

- Pravo mi daje sigurnost, ali moda i digitalni svet uticaja donose mi strast i fascinaciju, vrlo je različit - rekla je Leticia.

Međutim, u advokatskoj karijeri bilo joj je teško da se probije sa muškim kolegama, pa je to jedan od razloga zašto je krenula u drugom pravcu.

„Veoma smo potcenjeni i moramo pokazati mnogo više kako bismo stekli kredibilitet na tržištu“, rekla je Leticia. Na Instagramu je sada prati skoro 30.000 ljudi.

Leticia nije jedina koja je naglo promenila karijeru i podlegla trendovima. Bivša teniserka Julija Pugačeva, koja kaže da sada živi u Majamiju i zarađuje oko 15.000 mesečno kao influenser.

„Shvatila sam da je vrlo lako zaraditi novac putem interneta“, rekla je Julija.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.