Uslikali smo JK bez fotošopa i desila se neverovatna promena: Dobija 10 kg i postaje pokretna katastrofa! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

kakav Promašaj

Uslikali smo JK bez fotošopa i desila se neverovatna promena: Dobija 10 kg i postaje pokretna katastrofa! (FOTO)

Izgleda da joj se polako ali sigurno ne gomilaju samo godine, već i kilogrami
Objavljeno: 09:18h

Prelazimo na sledeći modni dodatak ili modni višak. Ok, juče jeste napolju bilo hladnjikavo i jeste bila potrebna jakna, ali kožna jakna zavezana oko struka? Prvo, toliko je kabasta da deluje kao da Jelena ima 120 kilograma u predelu kukova, a da ne pričamo što aka tu kožu kao da je neka životinja baš želela da "bleji" na njenoj pozadini, zgužvana i nikakva.

foto: Zorana Jevtić

A onda...za sam kraj...

Da se podsetimo mama je dovela dve princeze na rođendan. Tu se nalaze deca, mnogo dece. Mama Jelena imala je čak i čoker ogrlicu i to onu kao za pse, možda je Duško šeta po kući na lancu, ali nije baš neki primer koji treba pokazivati deci. Ili ja mislim pogrešno. Možda deca treba da se osećaju kao psi, pa počnu da prate ovaj primer ponašanja još u ranom periodu.

foto: Zorana Jevtić

A ako nama ne verujete, valjda verujete svojim očima, šta sve učini fotošop. Ovako je Jeca u svojoj verziji izgledala kada je krenula na rođendan, šta li joj se desilo do vremena kad je stigla do restorana. Neverovatna promena.

Čak se i ona uplašila kad je ušla u restoran! Izgleda da su imali veliko ogledalo preko puta nje, pa otuda i ova reakcija. Potpuno na mestu!

foto: Zorana Jevtić

(N.Atanacković, ne razumem se u modu)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.