NEĆU BESPLATNO DA PEVAM! Zorica Markoviš rešila da otvori dušu: Klan za romske svadbe je NAJJAČI!
Foto: Printscreen, Printscreen Youtube

hit

NEĆU BESPLATNO DA PEVAM! Zorica Markoviš rešila da otvori dušu: Klan za romske svadbe je NAJJAČI!

- Na estradi su skoro sva prijateljstva lažna. A ja nikom ne zavlačim ruku u džep, nikog ne ugrožavam, mogu da mi pljunu pod prozor, zaključila je Markovićeva.

Objavljeno:

Po estradnim kuloarima kruže priče da na domaćoj javnoj sceni vladaju tzv. klanovi, što je Zorica Marković potvrdila.

"Najjači je klan za romske svadbe. U njemu su Ljuba Aličić, Snežana Đurišić, Zlata Petrović, bio je i pokojni Šaban Šaulić... Ne krivim njih, već menadžere. Pevači rade tri svadbe za sebe, pa jednu za menadžere. Neka se j**u, ja neću da pevam za menadžere koji bi da skidaju kajmak, a ja sam krv propišala da bih napravila karijeru", otkrila je pevačica, pa dodala:

Zorica Marković
foto: Yotube

"Procenat da dam hoću, ali besplatno da pevam neću. Ne pripadam tom svetu. Mnoge kolege su mi pričale iza leđa. To rade i danas. Primera radi, sa harmonikašem Mišom Mijatovićem nisam pričala 15 godina. Kada smo se pomirili, priznao mi je da je bio ljubomoran na mene."

"Znao je da spadam u najboljih pet pevača koji rade svadbe i onda je iza mojih leđa pričao kako sam neodgovorna i da tražim veliki honorar samo da me ljudi više ne bi zvali da pevam. Da ne pričam kako su mi muzičari na svadbama krali bakšiš. Neke koleginice su pričale za mene i Veru Matović da smo šatorske pevačice", dodala je Zorica.

Zorica Marković
foto: Yotube

"Ponašaju se kao da su one bitne, a da smo mi k***c na bicikli. Ja sam žena iz naroda, sve na meni košta 300 evra, a njihova jedna cipela 500. Ma nikad se ne bih menjala za njihov život. Na estradi su skoro sva prijateljstva lažna. A ja nikom ne zavlačim ruku u džep, nikog ne ugrožavam, mogu da mi pljunu pod prozor", zaključila je Markovićeva.

Bonus video:

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.