ANA KORAĆ DALA ZA KOREKCIJE 17.000 EVRA, izvršila kompletan REMONT! Operacije su bile opasne po njen ŽIVOT!
Foto: Printscreen

AUUUU!

ANA KORAĆ DALA ZA KOREKCIJE 17.000 EVRA, izvršila kompletan REMONT! Operacije su bile opasne po njen ŽIVOT!

Sve je bilo skupo

Objavljeno: 18:32h

Ana Korać, bivša učesnica rijaliti Zadruga, našla se u žiži javnosti prvo zbog raskida sa Davidom Dragojevićem, takođe bivšim učesnikom Zadruge, a sada i zbog spiska svih operacija koje je, navodno, radila.

Kako se piše u medijima, Koraćeva je opet otišla pod nož. Ana je prošle godine operisala zadnjicu na jednoj čuvenoj privatnoj klinici u Turskoj gde ju je ovaj zahvat koštao 5.000 evra, piše “Srpski Telegraf”.

Ana Korać
foto: youtubescreen

Kako piše pomenuti medij, Koraćeva se konsultovala sa jednim od boljih hirurga za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Turskoj i odlučila da ulepša pozadinu što će se na kraju ispostaviti da je to samo jedna u nizu operacija koje je Ana uradila, kada je reč o plastičnoj hirurgiji.

“Klinika na kojoj se Ana operisala je jedna od najboljih u svetu. U Istanbulu, kod tog doktora, dolaze mušterije iz celog sveta, a među njima je mnogo poznatih ličnosti. Ana je pre nekoliko godina u Turskoj operisala nos i grudi, a nedavno je uradila i mačje oči. Svi je tamo vole i dobro poznaju, pa je rado viđen gost. Doktor koji joj je uradio nekoliko operacija koristi njene slike da bi se reklamirao na društvenim mrežama, a Ana je dozvolila da se sve to objavljuje. Početkom decembra su se čuli i tada mu je rekla da bi volela da stavi silikone u zadnjicu. Konsultovali su se oko svega, pa ona nije imala nikakav strah od zahvata jer u doktora ima poverenje”, priča za “Srpski Telegraf” Anina poznanica.

Ana Korać
foto: instagramscreen

Kako se dalje navodi, operacija sa postoperativnim troškovima na klinici koštala je Koraćevu oko 5.000 evra. Doktor je predložio Ani da joj uradi implantate jer na njenom telu nema dovoljno masti za premeštanje masnog tkiva sa jednog dela tela u zadnjicu.

"Ana je doktora odmah pitala da li može da isisa salo sa bokova ili stomaka i premesti u zadnjicu, ali joj je on objasnio da verovatno neće imati dovoljno materijala za taj zahvat jer je premršava. Zato joj je predložio da stave silikonske implantate. On je za to veliki stručnjak, a ta procedura važi za jednu od najrizičnijih zato što mnogim ženama organizam odbije strano telo, pa može da dođe do komplikacija, te postoji čak i rizik od smrtnog ishoda” ,priča sagovornica i dodaje:

“Ana je ugradila male implantate jer nije htela da rizikuje. Na klinici je posle operacije ostala nekoliko dana i, čim je doktor dao dozvolu da može da se kreće, vratila se u Beograd. Doskoro je bila na vezi sa doktorom da bi bili sigurni da je sve kako treba i da nema komplikacija, ali Ana neće da se okolo priča da se opet operisala”.

Poznata starleta je ukupno za sve zahvate na svom telu izdvojila 16.750 evra.

Ana Korać je do sada, kako se navodi, operisala grudi, za koje je iskeširala 3.500 evra, nos je operisala više puta, za šta je morala da izdvoji 7.000 evra, u usne je stavljala hijaluron , dakle dodatnih 250 evra, takođe je pumpala jagodice plis 200 evra, želela je i mačije oči pa je za to zadovoljstvo platila 800 evra, a sada je operisala i zadnjicu i za to platila 5.000 evra.

Bonus video:

(Espreso/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.