TRUD MU SE ISPLATIO!Od novca zarađenog u Rusiji pokupovao nekretnine: Apartmani na Mokroj gori vredni POLA MILIONA!
Foto: Printscreen Instagram

pametno!

TRUD MU SE ISPLATIO!Od novca zarađenog u Rusiji pokupovao nekretnine: Apartmani na Mokroj gori vredni POLA MILIONA!

Široko!

Objavljeno: 16:50h

Veliki deo novca koji je zaradio zahvaljujući ulogama u filmovima i serijama u Rusiji Miloš Biković je uložio u nekretnine. Popularni glumac nedavno je investirao u četiri apartmana na Mokroj gori, koje je platio pola miliona evra.

Čim je počeo ozbiljnije da zarađuje, Biković je odlučio da najbližima, ali i sebi obezbedi krov nad glavom. Tako je glumac najpre svojoj majci kupio krov nad glavom, a prošle godine je i sebe častio nekretninom. Ipak, tu nije stao, pa je veliki deo novca zarađenog od angažmana u Rusiji uložio u biznis, te očekuje da kroz neko vreme krene da ga obrće i da zarađuje od rentiranja.

Miloš Biković, Korona virus, Korona-virus, Koronavirus, Covid 19, Covid-19
foto: Instagram printscreen/bikovic

Sagovornik blizak najpopularnijem glumcu otkrio je da je Miloš pre nešto više od mesec dana kupio četiri apartmana na Mokroj gori. Oni se nalaze u sklopu jednog luksuznog rizorta koji je posećen u svako doba godina, a posebno zimi, i za njih je izdvojio 500.000 evra. U pitanju su dobro opremljeni i komforni apartmani, u potpunosti izgrađeni u skladu s prirodnim okruženjem ovog mesta, od prirodnih materijala. Po fotografijama apartmana koji se nalaze na sajtu za bukiranje smeštaja, vidi se da je svaka soba lepo opremljena, a pored velikih i udobnih kreveta poseduju i veliki televizor, prostrane ormare, udobne fotelje i moderno uređena kupatila. U okviru rizorta se nalaze i bazen i spa-centar, a ljubitelji zimskih sportova imaju direktan pristup ski-stazi. Sudeći po komentarima na pomenutom sajtu, gosti su oduševljeni ovim rizortom i imaju sve pohvale za njega, počev od smeštaja, preko hrane i ostalih usluga, te ne čudi što se Biković odlučio da uloži novac u ovaj biznis.

Miloš Biković
foto: Printscreen

U odnosu na druge lokacije u Srbiji, gde su cene za noć paprene, u apartmanima koje Miloš izdaje dve osobe za pet noći platiće oko 400 evra, piše na ovom sajtu. Cena je slična i zimi i leti, jer su Mora gora i destinacije u njenoj blizini atraktivne turistima tokom cele godine. Sagovornik kaže da je Milošev plan da uloženi novac počne da mu se vraća posle dve do tri godine, a možda i ranije, jer je domaći turizam sve popularniji. Kako kaže, otkako je počeo da zarađuje veće svote novca, odnosno otkako je otišao u Rusiju, Biković je imao plan da zaradu investira pametno, a ne da je protraći.

Da bi proslavio poslovni poduhvat, glumac je nedavno svoje kolege s klase odveo u novi smeštaj, odakle su postavljali fotografije kako se provode i uživaju u snegu i zimskim sportovima. Među njima su bili Tamara Dragičević, Anja Alač, Miodrag Radonjić, Nina Janković, Ivan Mihailović...

Biković se nije oglašavao povodom ovih navoda.

Bonus video:

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.