NI BLIZU KAO ŠOJIĆ! Glumac Lane Gutović nema nikakvu sličnost sa glavnim junakom, previše je ZATVOREN!
Foto: Youtube printscreen

AUUUU!

NI BLIZU KAO ŠOJIĆ! Glumac Lane Gutović nema nikakvu sličnost sa glavnim junakom, previše je ZATVOREN!

Prepoznatljiv je po brojnim ostvarenjima, a sada otkriva da se kaje što nije više uloga odbijao u dosadašnjem glumačkom opusu.

Objavljeno:

Na sebi svojstven način glumac ističe kako uživa u podizanju zida oko sebe i da se upravo u tome usavršava. Pored toga, kada se sve sabere i oduzme, shvata da se kaje što nije odbijao više uloga.

Legenda srpske glumačke scene Milan Lane Gutović napravio je zavidnu karijeru na našim prostorima. Prepoznatljiv je po brojnim ostvarenjima, a sada otkriva da se kaje što nije više uloga odbijao u dosadašnjem glumačkom opusu.

Milan Lane Gutović
foto: Printscreen Youtube

- Odbijao sam uloge koje ja nisam verovao da umem da odigram ili koje nisam hteo, ali mi je prijalo da gledam kolegu koji je uradio od te uloge ono što ja sigurno nisam umeo. Skoro da se kajem što ih nisam odbijao više. Nema uloge koju bih priželjkivao da odigram. Bilo bi suviše halapljivo preko svega odigranog tražiti i pogače - poručuje na početku razgovora Gutović koga često ljudi, ali i mediji karakterišu kao zatvorenu osobu. Postavlja se samo pitanje da li je to glumčev odbrambeni mehanizam ili mu je takva priroda.

- Tako je i u toj “zatvorenosti” sve više uživam i usavršavam je. Nemam “odbrambeni mehanizam” koji bi bio efikasniji od toga - kaže Lane koji tvrdi da samo izgleda da je svoj mir pronašao na pecanju i u popularnoj vikendici koju naziva kontejner, a koja je smeštena na ribnjaku u Vojvodini.

- Možda tako izgleda, ali nisam svoj mir pronašao ni na pecanju niti u kontejneru. Već sam ga imao ovde, a samo sam ga izveo na pecanje i u kontejner - kroz osmeh govori glumac kome 2020. godina nimalo nije bila turbulentna, kako kaže, uprkos svim okolnostima koje su nas zadesile zbog virusa korona.

Nikola Simić, Milan Lane Gutović
foto: Printscreen Youtube

- Meni nije bila turbulentna. Ako jeste onda sam na turbulencije toliko naviknut da ih smatram redovnom pojavam sinhronom uz ostale lepote života - kaže Milan koji dodaje da narodu nijedno iskustvo ničemu nije služilo, te da misli da se ni od ovog neće ovajditi.

- Ništa nismo naučili. Nema naroda kome je iskustvo nečemu služilo. Zdravlje u ovom slučaju nije uzrok nego posledica. Posledice su uvek dolazile na drugo mesto - smatra Gutović i za “Super TV” otkriva na kojim projektima trenutno vredno radi.

- Gospodin Pejaković snima seriju u Republici Srpskoj. Sa gospodinom Jagošem Markovićem posle toga počinjem sa radom u BDP- u, a sa gospodinom Nikitom Milivojevićem nastavljam rad na dramatizovanom romanu “Zelena Čoja Montenegra” koja će se igrati u Budvi ovoga leta - ističe Gutović, koji je praznike proveo u svojoj kući uz tradiciju i običaje.

Milan Lane Gutović
foto: Printscreen/youtube

ZNAM GLUMCA KOJI JE „USPEO“ U HOLIVUDU

Milan poručuje da zna glumca koji je „uspeo“ u Holivudu, ali da su se njegova slava i uspeh neočekivano završili.

- Znam samo jednog glumca koji je u Holivudu uspeo, mada Holivud pre “uspeha” nije ni video. Ovde je diplomirao na Akademiji i otišao kod brata u Ameriku da radi građevinsku limariju, čime se bavio njegov brat. U tom skupom hotelu gde mu je brat uzeo sobu se sapleo o tepih koji je bio na stepenicama i nije bio pričvršćen. Pao je i povredio se. Dobio je odštetu i penziju jer “kao glumac nije mogao zbog te povrede da uspe u Holivudu, gde je baš krenuo” - govori Gutović.

UZOR MI JE ČOVEK KOJI SE TRUDI DA POSTANE BOLJI

Glumac ističe kako je za njega predmet divljenja čovek koji se trudi da postane bolji.

- Čovek koji se trudi da postane bolji je uvek uzor i predmet divljenja za mene. Da se razumemo, pod tim „trudom“ ne podrazumevam usavršavanje u recimo krađi - kaže Lane.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.