ONA JE POČELA DA PEVA PRE NJE, ALI JE OSTALA U SENCI! Brenina rođena sestra otišla u Kanadu, tamo je našla sreću!
Foto: Damir Dervišagić

hit

ONA JE POČELA DA PEVA PRE NJE, ALI JE OSTALA U SENCI! Brenina rođena sestra otišla u Kanadu, tamo je našla sreću!

Faketa danas ima dve ćerke, a ona i njen suprug Zoran već dve decenije žive u Kanadi.

Objavljeno:

Pevačica Lepa Brena jedna je od najpopularnijih pevačica u regionu, a malo ko zna da su njenim stopama mogli da pođu i brat i sestra.

Lepa Brena
foto: Printscreen Instagram

Muzička zvezda, rođena kao Fahreta Jahić, došla je na svet kao treće dete, nakon brata Faruka i sestre Fakete.

Faketa danas ima dve ćerke, a ona i njen suprug Zoran već dve decenije žive u Kanadi. Baš poput sestre, gaji veliku ljubav prema muzici.

Lepa Brena
foto: instagramscreen

Faruk je juče bio zapažen u emisiji "Nikad nije kasno", a Faketa se retko pojavljuje u javnosti, budući da živi na drugom kontinentu.

- Otkako znam za sebe, naša majka je lepo pevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da peva pre mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorke muzičkog vaspitanja Radmile Ćorović. Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća - izjavila je Brena jednom prilikom za "Stori".

Brena i Faketa ne liče, što možete videti na slikama u okviru teksta, dok pevačica povremeno pokazuje svima fotografije sa sestrom putem društvenih mreža.

Bonus video:

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.