JEDVA JE POBEGLA! Ivana Peters otvoreno o zlostavljanju: Vrištala sam i doživela veliki napad panike!
Foto: Printscreen

STRAŠNO

JEDVA JE POBEGLA! Ivana Peters otvoreno o zlostavljanju: Vrištala sam i doživela veliki napad panike!

Petersova se i sada seća svih detalja napada, ali i kako se osećala kada joj je sigurnost bila ugrožena.

Objavljeno:

Čini se da je hrabrost glumice Milene Radulović da progovori o Miroslavu Miki Aleksiću, kojeg je optužila za seksualno zlostavljanje, podstakla i druge javne ličnosti da urade sličnu stvar.

Naime, pevačica Ivana Peters je ispričala da je bila u opasnoj situaciji iz koje se izvukla samo zahvaljujući svojoj prisebnosti. Iako se to, kako je istakla, dogodilo davno, Petersova se i sada seća svih detalja napada, ali i kako se osećala kada joj je sigurnost bila ugrožena.

- Moram da priznam da sam igrom slučaja bila blizu toga da mi neko naudi. Srećom, ništa nije bilo, kratko sam bila u opasnosti - započela je Ivana svoju ispovest, a potom opisala kroz kakvu je dramu prošla:

- Bila sam u situaciji u kojoj sam se osećala ugroženo i htela sam da eksplodiram od želje da se odbranim. Vrištala sam i doživela veliki napad panike. Imala sam osećaj kao da gorim. To se desilo davno, a ja sam posle toga još jednom videla tu osobu - rekla je Ivana.

Kako je priznala, jako su je potresle priče mladih glumica Milene Radulović i Ive Ilinčić, te je istakla da pruža podršku svima koji trpe bilo kakav oblik nasilja.

- Želim svu svoju snagu da dam onima koji ne reaguju tako burno kao ja, već se povlače u sebe i ćute. Ovim putem im dajem podršku od srca - istakla je Ivana i dodala da osoba koja pretrpi takav vid nasilja ne treba da ćuti, već da se javi adekvatnoj ustanovi za takve slučajeve. Žrtve nisu samo žene, kako kaže, već i muškarci.

Milena Radulović
foto: Printscreen/Youtube

- Postoje seksualni napadi i na muškarce, ne treba to gubiti iz vida, već treba pominjati u medijima i osuđivati, iako je toga mnogo manje u odnosu na napade na žene. Imam 46 godina i bila sam u takvoj situaciji koja je bila veoma neprijatna. Mogu tek da zamislim kako je nekome ko je zaista silovan, bilo to žensko ili muško - rekla je pevačica.

Hejteri zaslužuju šamarčinu!

I dok su mnoge javne ličnosti pružile podršku glumicama Mileni Radulović i Ivi Ilinčić, kao i svim anonimnim devojkama koje su prijavile Miroslava Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje, Ivana Kaže da je iznenađuju negativni komentari na društvenim mrežama.

- Osećam se kao da i dalje živimo u kamenom dobu. Ne mogu da verujem da ljudi imaju negativne i gnusne komentare koji su van pameti. Komentariše se da li je žena dovoljno obučena ili ne, da li je ćutala ili ne, da li je to htela - svima bih lupila takvu šamarčinu... Žena sam i majka sam ženskog deteta i niko ne sme da uradi nešto sa vašim telom za šta mu niste dali dozvolu - rekla je Ivana za kraj.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.