NIJE MOGAO VIŠE DA TRPI NJENU POSESIVNOST?! Sloba je Jelnu hteo da ženi, a sada se priča koji je RAZLOG RASKOLA?!
Sloba Radanović i Jelena Đuričanin, Foto: Damir Dervišagić

gotovo!

NIJE MOGAO VIŠE DA TRPI NJENU POSESIVNOST?! Sloba je Jelnu hteo da ženi, a sada se priča koji je RAZLOG RASKOLA?!

Stavljena je tačka...

Objavljeno:

Iako je Sloba Radanović na sva zvona najavljivao svadbu sa, kako je govorio, ženom svog života Jelenom Đuričanin, mladi pevač je raskinuo vezu sa svojom partnerkom posle dve godine i odlučio da konačno stavi tačku na burni ljubavni odnos.

Jelena Đuričanin
foto: Printscreen Instagram

Kako izvor otkriva, Radanović se dugo borio sa posesivnošću svoje verenice, ali je pre nekoliko dana među njima došlo do žestokog sukoba, posle čega je usledio definitivni raskid.

- Otkako su otpočeli vezu, Jelena je pokušavala da nametne glavnu reč i preuzme ulogu muškarca. Umesto da uživa u ljubavi, brinula je oko gluposti i svakodnevno ljubomorisala oko sitnica. Slobi je to na početku bilo simpatično, ali je brzo shvatio da je đavo odneo šalu. Posle par meseci se potpuno oslobodila i naterala ga da blokira mnoge devojke koje je pratio na društvenim mrežama ili imao u kontaktima u svom telefonu. Pristajao je na to da je ne bi izgubio, ali njena posesivnost je iz dana u dan postajala sve gora - priča izvor i navodi da je Jelena počela negativno da utiče na Slobin posao, što je ujedno i glavni razlog njegove odluke da je zauvek napusti.

Sloba Radanović, Jelena Đuričanin
foto: Damir Dervišagić

- Iako su često imali burne svađe i raskidali, uspeli bi da se izmire i krenu dalje. Sloba bi preko svega prešao, ali mu je pukao film kada se Jelena po stoti put umešala u njegovu karijeru. Gotovo da nema spota pred čije snimanje ga ne bi ostavila zbog manekenke sa kojom treba da glumi ili ga psihički uništavala svojim prisustvom i negodovanjem. Mnogo puta ju je upozorio da će je ostaviti ukoliko ne počne da mu veruje, ali ona nije uspela da se obuzda već mu je poslednjih nedelja pravila haos oko projekata na kojima pred proleće treba da radi. Posvađali su se kao nikada to tada, urlao je tako da ga je ceo kraj čuo, poručio da mu je zagorčala život i da je gora od njegove bivše supruge - kaže izvor koji ističe da su male šanse za pomirenje.

Sloba Radanović
foto: Printscreen

- Sloba je mlad, lep i uspešan momak koji ne mora da trpi psihičku torturu. Pred njim je budućnost i karijera za koju godinama grize. Izgubio je oca, pa je istu noć nastupao. O takvom čoveku se radi. On može dosta da trpi, ali kad stavi tačku, onda je to zauvek i čisto sumnjam da će se pomiriti sa Jelenom budući da mu je bila najveći stres umesto najveća podrška u periodu kada je izgubio oca i kada ne radi. Samim tim što je obrisao njihove fotografije i blokirao je na pozivima i porukama jasno pokazuje da je raskid njegova konačna odluka i da nema reči o pomirenju - zaključio je izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.