POJAVIO SE HEMATOM! Glumac iz"JUŽNOG VETRA" ispričao kroz kakve MUKE je prošao zbog prepoznatljivog ožiljka!
Miodrag Dragičević, Foto: Youtube

ne smeta mu!

POJAVIO SE HEMATOM! Glumac iz"JUŽNOG VETRA" ispričao kroz kakve MUKE je prošao zbog prepoznatljivog ožiljka!

Glumac je skupio hrabrosti i iskreno podelio priču...

Objavljeno:

Glumac Miodrag Dragičević je krenuo stopama svoje sestre Tamare Dragičević te se posvetio glumi, a njegova karijera ide uzlaznom putanjom. Dragičevića je milionski auditorijum zapazio u seriji, „Čizmaši”, a potom i u „Južnom Vetru”.

Miodrag Dragičević
foto: Printscreen

Ono zbog čega je Miodrag i te kako prepoznatljiv jeste ožiljak koji ima ispod desnog oka. U periodu kada ga publika nije zanala po imenu, ožiljak je, kako kaže, bila dovoljna asocijacija na njega.

– Kada sam snimio samo „Čizmaše”, mnogi nisu znali kako se zovem, ali su me prepoznavali baš po tom ožiljku. Daleko od toga da mi je smetalo – ispričao je glumac, pa otkrio kako je nastao ožiljak ispod oka:

– Kada sam bio mali, pao sam u vrtiću i povredio se, pojavio se hematom, usledile su operacije i na kraju mi je ostao „zaštitni znak” – rekao je Miodrag.

– Išao sam na operaciju, malo su ga smanjili, ali nisu mogli da ga sklone, pa je ostao deo mene. Jednostavno, koža mi je osetljiva i tako reaguje. Posle svake povrede mi ostanu ožiljci – ispričao je tom prilikom Miodrag Dragičević.

(Espreso.co.rs / Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.