JAKO JE LEPA I IMA ČUDNO IME! Ona je unuka pokojnog Bekima Fehmiua, koja je krenula stopama slavnog dede! (FOTO)
Foto: Profimedia

krv nije voda!

JAKO JE LEPA I IMA ČUDNO IME! Ona je unuka pokojnog Bekima Fehmiua, koja je krenula stopama slavnog dede! (FOTO)

Prava lepotica.

Objavljeno:

Ćerka poznatog glumačkog para Snežane Bogdanović i Uliksa Fehmiua retko se pojavljuje u javnosti. Nika Fehmiu ima 25 godina i važi za pravu lepoticu.

Nika je rođena 1995. godine u Njujorku, gde su se njeni roditelji odselili godinu dana ranije. Osim što ima poznate roditelje, Nika ima i poznatu baku i poznatog deku - Branku Petrić i Bekima Fehmiua.

Nika Fehmiu završila je fakultet za međunarodne odnose i ljudska prava, ali radi u filmskoj industriji. Ona, naime, piše scenarija i režira kratke filmove u Njujorku, a uz to je radila i kao modni fotograf i asistent urednika na više različitih projekata kako u Srbiji, tako i u Njujorku.

Popularna glumica je navela i da njena ćerka mnogo voli da dolazi u Beograd.

- Ja sam veoma srećna što ona ima priliku da upozna različite svetove. Jedan deo leta svake godine provede u Beogradu, a drugi u Novom Vinodolskom, na moru. Ona jako voli tu kombinaciju. Novi je njeno detinjstvo, avanture sa Brankom i Bekimom. Beograd su njene sestre Anja i Nina, ćerke mog brata koje zimi dolaze u Njujork. To su jedna velika ljubav i bliskost - ispričala je jednom prilikom Snežana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.