NAŠ POZNATI PEVAČ PROGOVORIO O ZLOSTAVLJANJU! Pomenuo i POLICIJU, a onda FRAPIRAO javnost!
Foto: Printscreen Youtube

iskreno

NAŠ POZNATI PEVAČ PROGOVORIO O ZLOSTAVLJANJU! Pomenuo i POLICIJU, a onda FRAPIRAO javnost!

Iako nije želeo da opširnije govori o tom pitanju, svako ko želi shvatiće njegovu poruku. Mili se, zatim, osvrnuo i na druge teme

Objavljeno:

Aleksandar Milić Mili, koji već nekoliko meseci radi na projektu „Zvezde Granda” i ima takmičare koje obučava, u razgovoru za medije donekle je osudio ne samo sumnje da je Miroslav Mika Aleksić silovao glumicu Milenu Radulović i još sedam učenica, već i njegove pedagoške mere u školi koju je vodio.

Iako nije želeo da opširnije govori o tom pitanju, svako ko želi shvatiće njegovu poruku. Mili se, zatim, osvrnuo i na druge teme.

– Imperativ za bilo koji rad sa decom je rad na njihovom samopouzdanju, na njihovoj sigurnosti, da bi ta njihova želja da se sve razvije u nešto bila mnogo veća. Mislim da mentor ili profesor mora prvensteno da bude prijatelj, podrška, sigurnost, i onda, kako zajedno prolaze taj put, u nekom momentu se učenik odvoji i bude spreman da nastavi karijeru – kaže on.

Aleksandar Milić Mili, Saša Popović
foto: Espreso

– Strašna stvar koja je trenutno aktuelna u medijima je van mog domena, ukoliko je to sve istina, to je stvar koju rešava policija – kaže pevač.

Budući da i on radi sa decom, kaže da je uvek u kontaktu sa roditeljima i da u saradnji i dogovoru sa njima radi na njihovom razvoju.

Poslednjih dana velika senzacija postao je Isak Šabanović, nakon spektakularnog nastupa u „Zvezdama Granda”. Iako već važi za jednog od favorita, Mili kaže da ne želi da se opušta i da prerano daje prognoze.

– Pomažem mu da napravi kontinuitet, čak imam osmišljene nastupe do finala, ali kako će on to da iznese kada bude ostao sam na bini, to ne možemo da znamo. Ja ne bih pravio nikakve procene unapred – kaže Aleksandar, i dodaje:

– Isak dolazi iz rok muzike, koja je sada zapostavljena. Kako će tržište da reaguje na njega, to ne znamo, prosto, nezahvalno je unapred govoriti o tome.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / 24sedam.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.