KONAČNO SE OGLASIO POVODOM SLUČAJA MIKE ALEKSIĆA: Miloš Biković je mudro ćutao, a sada je OTKRIO SVE O GLUMICI!
Foto: Profimedia

ovo su svi čekali!

KONAČNO SE OGLASIO POVODOM SLUČAJA MIKE ALEKSIĆA: Miloš Biković je mudro ćutao, a sada je OTKRIO SVE O GLUMICI!

Popularni glumac rešio je da iznese svoj stav.

Objavljeno:

Ispovest mlade glumice Milene Radulović (25) koja je skupila hrabrosti i otkrila da je reditelj i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić (68) navodno silovao više puta kada je imala samo sedamnaest godina, pokrenula je Srbiju da stane uz nju i pruži joj podršku. Doduše, ne baš celu...

Dok se oni čija svest očigledno ne doseže daleko pitaju zbog čega joj je trebalo sedam godina da prijavi nasilnika, ne razmišljajući o posledicama koje je sam čin ostavio na mladu glumicu, postoje i oni koji nisu izustili ni jednu reč.

Milena Radulović
foto: Printscreen/Youtube

Milena Radulović, glumica, koja je, kako ona navodi, pretrpela zlostavljanje od strane Mike Aleksića. Veliki broj srpskih glumaca prošao je kroz školu Mike Aleksića, a podršku Mileni Radulović uglavnom su dale koleginice.

Velika osuda stiže na adresu glumačkih velikana koji nisu podržali koleginicu, a među njima bio je i Miloš Biković. Sve do ovog trenutka!

Naime, popularan srpski glumac se konačno oglasio kada je ova tema u pitanju!

Miloš Biković
foto: instagramscreen

Glumac je na svoj Instagram stori šerovao fotografiju na kojoj jasno pokazuje da mlada glumica Milena ima i njegovu podršku. Napisao je kratko: "Oduvek si bila borac!"

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.