PRIČA SE DA JOJ SE DOPADA! EDITA OBJAVILA RASTINU SLIKU I U PORUCI OTKRILA SVE: Pratioci ZANEMELI!
Edita Aradinović, Foto: printscreen

OPA!

PRIČA SE DA JOJ SE DOPADA! EDITA OBJAVILA RASTINU SLIKU I U PORUCI OTKRILA SVE: Pratioci ZANEMELI!

Edita je javno stala na stranu Raste.

Objavljeno:

Proteklog leta su se u domaćim medijima pojavile spekulacije da se pevačici Editi Aradinović dopada kolega, reper Stefan Đurić Rasta, koji je uhapšen u oktobru prošle godine kada je policija kod njega pronašla pet grama marihuane, a potom je po nalogu tužilaštva urađen i pretres njegovog stana u kom je pronađena veća količina skanka.

Edita Aradinović
foto: printscreen

Edita je sada sve ostavila u čudu, ali i podgrejala sumnju da su spekulacije istinite, kada je na svom profilu na Instagramu objavila Rastinu fotografiju, a u opisu je stavila srce.

Podsetimo, Edita je bila jedna od koleginica koja je Rasti javno pružila podršku, nakon čega su usledili negativni komentari na društvenim mrežama.

- Nemam komentar, ne mogu vas svi voleti. Oni su došli na moj profil, ne ja na njihov. Rastu volim, i podržavam svim srcem - jasna je bila Edita u svom stavu, kada je ovo komentarisala.

Inače, nedavno je doneta presuda po kojoj je ustanovljeno da je Đurić koristio drogu za lične svrhe, bez namere da je prodaje, a sada se očekuje i izricanje kazne.

Bonus video:

(Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.