NAKON ŠTO JE MRKA HOSPITALIZOVAN, ANA NEPREPOZNATLJIVA! Vidljiva drastična promena, svi blenuli u nju! (FOTO)
Foto: printscreen

divno!

NAKON ŠTO JE MRKA HOSPITALIZOVAN, ANA NEPREPOZNATLJIVA! Vidljiva drastična promena, svi blenuli u nju! (FOTO)

Milutin i pevačica se ne razdvajaju!

Objavljeno: 23:52h

Ana Bekuta bila je zabrinuta nakon što je njen izabranik Milutin Mrkonjić, pre par nedelja, bio hospitalizovan zbog upale pluća i visoke temperature. Nije bilo srećnije žene od nje, kada se njegovo zdravstveno stanje popravilo i kada je pušten na kućno lečenje pred Božić.

Ona je na svom Instagram profilu tom prilikom podelila da je njena novogodišnja želja ispunjena, a to je da provede praznike sa Mrkom.

- Moj život je potpuniji otkako sam upoznala Milutina. Nedostajao mi je taj oslonac. Imao je čvrstu ruku kad je vodio firmu, on je sa tim rođen. Ume da se postavi i da zacrta ciljeve, dobar je organizator. Ne opominje on mene, priča mi da se čuvam i da vodim računa o zdravlju. Njegovo zdravstveno stanje je bilo pod upitnikom, pronašli smo prave lekove za njega uz prave stručnjake, poznato je da on ima slabo srce. On me je osvojio pažnjom. Vrlo je pažljiv. Ne plašim se samoće - rekla je Ana pre par nedelja u emisiji u "Premijera Vikend specijal".

Od momenta kada je Milutin izašao iz bolnice, Ana i on se ne razdvajaju. Pojavili su se zajedno na snimanju emisije "Zvezde Granda", a pevačica je zasijala u punom sjaju. Ani je za vreme praznika uživala i "napunila baterije" pozitivnom energijom, te se na snimanju emisiji pojavila u nikad lepšem izadanju. Milutin se po ulasku u studio pozdravio sa Viki Miljković.

Zatim su pristigli Sanja Kužet, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Đorđe David iMarija Šerifović. Evidentno je da uživaju u snimanju emisija "Zvezde Granda" i da se svi iza scene lepo slažu i srdačno pozdravljaju.

1 / 6 Foto: ATA IMAGES

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.