SEVERINA OBJAVILA NIKADA VIĐENU FOTOGRAFIJU BEZ GRUDNJAKA! Svi gledali u njeno IZVAJANO TELO i zanosne atribute!
Foto: J. M. S./ATAImages

au!

SEVERINA OBJAVILA NIKADA VIĐENU FOTOGRAFIJU BEZ GRUDNJAKA! Svi gledali u njeno IZVAJANO TELO i zanosne atribute!

Severina je na Instagramu objavila fotografiju sa Maldiva na kojoj je provela Božić 2018. i dočekala 2019. sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom.

Objavljeno:

Hladnog januarskog dana, Severina je odlučila da se malo zagreje nekim prošlim uspomenama, naime onima koje nosi sa egzotičnih Maldiva, gde je provela Božić 2018. godine.

Sa svojim obožavateljima na Instagramu podelila je neviđenu fotografiju sa tog putovanja na kojoj pozira na prelepoj peščanoj plaži uz more, dok je nosila dugu lepršavu haljinu bez grudnjaka.

„Severova ćerka“, napisala je kratko u opisu fotografije.

Fotografija je izazvala veliko zanimanje njenih obožavatelja koji su joj odmah u komentarima uputili niz komplimenata.

"Predivno", "Predivni Maldivi", "Najbolja si, obožavam te", "Joj Bože, koliko si samo lepa", poručili su joj u komentarima.

Severina se i tada hvalila hvalila svojom figurom u kupaćem kostimu, a ako je bilo suditi prema komentarima, teško je proceniti jesu li njeni fanovi bili više oduševljeni bodijem koji nosi ili njenom vitkom figurom s obzirom na to da je te godine proslavila 46. rođendan. S njom je tada bio i suprug Igor Kojić s kojim je nismo videli od proleća prošle godine, kao i sin Aleksandar.

(Espreso.co.rs)SE


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.