"DETE VRIŠTI OD BOLOVA, JA PADAM U NESVEST"! Sin poznate pevačice HITNO HOSPITALIZOVAN I OPERISAN, veliki bol!
Foto: Youtube

šok!

"DETE VRIŠTI OD BOLOVA, JA PADAM U NESVEST"! Sin poznate pevačice HITNO HOSPITALIZOVAN I OPERISAN, veliki bol!

Prošli kroz pakao!

Objavljeno:

Hrvatska pevačica Ida Prester koja je udata za biznismena iz Beograda, doživela je pravu dramu kada je njen stariji sin Roko operisan juče, po hitnoj intervnenciji koja je usledila nakon što se dečak povredio u porodičnom stanu.

Ida je odlučila da podeli sa pratiocima svoje strahove i dramu koju je preživela.

- Zadnja 24 sata su me prilično potresla. Delim ovde svoje lepe momente, ali možda će nekom koristiti i ovo ružno iskustvo. Rio nam je pre nekoliko dana uklještio. Pocrvenelo je, pod noktom već krenuo neki proces. Slali smo doktoru fotogrfije, kaže samo sušite i mažite jodom. Juče ujutru zove nas baba, deca spavala kod nje, prstić požuteo. Nazovem hirurga, kaže da mora odmah antibiotike da pije i da se odstrani nokat, možda i drugi i pročisti sve. Želi da to uradi odmah u lokalnoj anesteziji, Rio vrišti, ja padam u nesvest. Kaže trebaće petoro ljudi da ga drži, biće bolno. Takav strah nisam u životu osetila. Zamolim ga za totalnu anesteziju. Doktor posle opercije kaže sreća što ste se odlučili za totalnu, dečak ne bi izdržao fizički toliki bol - otkrila je Ida.

Ovo je izazvalo veliki strah kod nje.

- I sada razmišljam ovako slomljena i prepadnuta, kako je roditeljima bolesne dece, nema gore stvari od bolesti deteta. Evo vam moji prsti za jedan njegov. Biće sve super, izraste novi nokat - zaključila je na kraju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.