NAŠ KONTROVERZNI VODITELJ POSTAJE SVEŠTENIK! Odlučio da napusti svoju profesiju, prihvatiće BOŽIJI POZIV!
Foto: Printscreen

AU!

NAŠ KONTROVERZNI VODITELJ POSTAJE SVEŠTENIK! Odlučio da napusti svoju profesiju, prihvatiće BOŽIJI POZIV!

Svi su u šoku zbog ove odluke.

Objavljeno:

Dejan Stanković, poznat kao Deki Kralj, je srpski voditelj i učesnik rijaliti programa. Vodio je kontroverznu emisiju „Luda kuća“, a 2010. godine je bio jedan od učesnika rijalitija "Farma".

Dejan Stanković Kralj
foto: Printscreen

Dejan je krajem 2016. godine postao učesnik rijalitija "Parovi", Stanković se poslednjih godina povukao se iz javnosti, a sada je sve iznenadio novom objavom.

Dejan Stanković Kralj
foto: facebookscreen

Naime on je napisao da sve poslove koje je do sada obavljao želi da ostavi iza sebe i da postane sveštenik.

- Želim da pređem u sveštenike!!! Kao diplomirani Teolog napisao sam molbu za rukopoloženje. Ako se moja molba odobri, vraćam se u Srbiju kao sveštenik - stoji u objavi nekadašnjeg voditelja koji trenutno živi u Briselu.

Dejan je za medije otkrio da li će zaista postati sveštenik:

- Kao neko ko govori 5 stranih jezika kao maternji, poželeo sam da se vratim u svoju zemlju i da nastavim sa svojom karijerom, međutim u poslednje vreme mi to nikako ne ide od ruke. Niko me više ne zove da vodim emisiju, a moju prijavu su odbacili po treći put na konkursu za generalnog direktora RTS-a, iako ispunjavam sve uslove. Ljudi su puni predrasuda sto se tiče mene, tako da sam rešio da prihvatim jedini poziv koji trenutno imam, a to je Božiji... Ja sam diplomirani Teolog i ako prihvate moju molbu za rukopoloženje vraćam se u Srbiju kao svestenik - zaključuje Stanković.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.