DA LI POSTOJI UOPŠTE OVAKAV? Ako želite da budete dečko Emine Jahović morate da ispunite ove KRITERIJUME!
Foto: Printscreen/Instagram/yaemina

AUUUU!

DA LI POSTOJI UOPŠTE OVAKAV? Ako želite da budete dečko Emine Jahović morate da ispunite ove KRITERIJUME!

Pevačica je pričala o tome koji je njen tip muškarca.

Objavljeno:

Srpska pop zvezda Emina Jahović pre tri godine stavila je tačku na deceniju dug brak sa kolegom Mustafom Sandalom, sa kojim ima dvojicu sinova Javuza i Jamana.

Njih dvoje su nakon ravzoda ostali u korektnim odnosima, pre svega zbog dece u čijem odrastanju oboje učestvuju, ali pevačica ne namerava da se sa njim pomiri. Posvećena je deci i poslu, te čeka da je sudbina spoji sa novim muškarcem.

Emina Jahović
foto: printscreen

“Mustafa će uvek biti otac moja dva sina, ali ništa više od toga. Cenim ga i poštujem zbog toga što sam provela mnogo, mnogo vremena s njim. Što se tiče nove ljubavi, to ne može nikada da se isplanira. Postoji vreme za nešto, a ja sam trenutno preokupirana poslom, svojom kućom i svojom decom i sada mislim da mi nije vreme za ljubav, ali sam u principu uvek otvorena za te stvari. Ipak, znajući sebe i svoje kriterijume, neće biti lako”, rekla je Emina pa dodala:

“Muškarac mora da poseduje unutrašnju snagu, koja pokreće ženu da bude ono što jeste. A to je ono što malo muškaraca ima. Bez obzira na to koliko oni bili imućni, koliko su sposobni, vrlo malo muškaraca želi da svoju ženu vidi u najboljem mogućem svetlu. Mislim da je ljubav dopunjavanje i beskrajno davanje i ono što bih želela je iskrenost, smisao za humor i ta unutrašnja snaga i muška energija koja je svakoj ženi potrebna”.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.