NIKO NIJE PRIMETIO NEVEROVATNU SLIČNOST: Učestvovao je u "Poteri" kao takmičar a ustvari je sin SLAVNOG GLUMCA!
Foto: printscreen

niste znali!

NIKO NIJE PRIMETIO NEVEROVATNU SLIČNOST: Učestvovao je u "Poteri" kao takmičar a ustvari je sin SLAVNOG GLUMCA!

Odlučio je da se prijavi u kviz kako bi pobedio sebe.

Objavljeno:

Glumac Jovan Ristovski uspeo je da prođe dva kruga u čuvenom kvizu na RTS-u, a iako njegov tim na kraju nije uspeo da osvoji novac, on poručuje da je zadovoljan. Sada se vraća glumi.

Mnogi su se iznenadili kada se u novoj epizodi kviza „Potera” našao mlađi sin poznatog glumačkog para Lazara i Danice Ristovski. Jovan koji je odskoro zakoračio i profesionalno u glumačke vode, odlučio je da se prijavi u kviz kako bi pobedio sebe.

- Ideja, odnosno želja da se prijavim za kviz je došla jer ga pratim već duži vremenski period. Uvek sam želeo da se nađem s druge strane ekrana i da vidim kako ću se snaći u zadatoj situaciji - ističe Jovan, i dodaje:

- Zadovoljan sam svojim učešćem, mislim da sam bio okej za nekoga ko se uopšte nije spremao za kviz. Prvenstveni cilj mi je bio da pobedim sebe i da pokažem sebi kako je sve moguće samo kad hoćeš, a drugi da se zabavim. Najteža mi je bila prva igra, jer je za nju potrebna velika koncentracija.

zabava, glumac, jovan ristovski
foto: printscreen

Njegov otac Lazar otkrio je da je zadirkivao sina što nije mogao da se seti koja reka protiče pored Obrenovca, pa smo pomislili da je Jovan imao veliku tremu koja ga je omela tokom prve igre u „Poteri”. Međutim, Jovan nas je demantovao.

- Mislim da nisam imao tremu. Ne smem da imam tremu, ipak sam iz glumačke porodice - kroz smeh poručuje mladi glumac, i otkriva da li je imao strah kako će javnost reagovati na njegovo učešće ukoliko ne ostvari uspeh:

- Uvek treba biti hrabar, hrabar čovek donosi dobre odluke. Ne plašim se nikoga osim Lazara. Svako ima pravo da moje učešće primi kako želi, a šta će reći ili napisati o meni posle ove izvedbe u kvizu, nije mi baš bitno, jer znam ko sam i za šta sam sposoban. Ipak je ovo samo igra.

Ovih dana televizijska publika ima priliku da gleda Jovana zajedno s ocem i majkom u seriji „Drim tim”, gde tumači upravo Lazarovog sina.

- Zadovoljan sam kako sam se snašao, ali neka drugi prosude. Kada sam pročitao scenario, znao sam da sam ja taj koji će igrati Jorgačevića, jer je naša produkcija. Šalim se, naravno. Jorgačević je jedan od 11 Ikinih sinova kojeg zezaju da nije njegov, nego da je komšijin, ali on ih sve vreme razuverava svojom ljubavlju prema kolektivu i golovima koje postiže - kaže Jovan, i objašnjava kakvu ulogu priželjkuje u budućnosti, kao i šta je presudilo da krene roditeljskim stopama:

Lazar Ristovski
foto: Filip Plavčić

- Što se mene tiče, priželjkujem neku komediju, pošto sam komičan od glave do pete. Videćemo da li je presudilo, ima dosta posla u našoj porodičnoj filmskoj produkciji. Danica i Lazar i nisu nešto uticali na moju odluku, prosto sam hteo da se oprobam i kao glumac.

Roditelji su mi pomagali kod prve uloge

Jovan ne krije da su mu upravo Danica i Lazar pomagali kod prvog glumačkog angažmana u seriji „Drim tim”.

- Ovo mi je bio prvi profesionalni angažman, tako da sam se konsultovao oko nekih stvari, otvaranja prema kameri, kako treba biti opušten jer su to sve realne situacije iz života - ističe Jovan, i odgovora da li mu je kroz život to što je sin poznatih glumaca bio plus ili se više susretao s predrasudama:

- Uglavnom je plus, ali znate i sami, ima nas raznih.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.