10 žena i skandala zbog kojih pola Srbije mrzi Sergeja! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

Zbog da jedeš go*na

10 žena i skandala zbog kojih pola Srbije mrzi Sergeja! (FOTO)

A šta se dešava sa drugom polovinom?
Objavljeno: 16:11h

2. Exit kao privatna dnevna soba...Šta je problem?

Zna se da je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu, pa čak i na Exitu. Neke stvari su jednostavno svetinja. Jedne lepe exitovske večeri dok je u toku bila utakmica između Portugala i Francuske, dođe Sergej, uze stolicu, stavi je na sred gledališta i baš ga je bolelo uvo što niko od njega ništa ne vidi. Uspeo je da se posvađa sa svima koji su mu rekli da se pomeri, ali njemu je bilo lepo...Kao kod kuće.

foto: Giphy

3. Seks u wc-u kafane

Šta će čovek, morao je. To što se drugima u kafani posle brda piva jako išlo u toalet, nije omelo glumca da sa jednom devojkom provede sate u istom. Bar je tako pisala domaća štampa i ako je on to demantovao nekoliko puta. Prema navodnim izvorima iz kafane, on je izbačen u ranim jutarnjim časovima. Šta se desi u kafani ostaje u kafani i širom Srbije, tako ti je to kod nas. Baš ga niko zbog ovoga nije hejtovao. Ma važi.

foto: Giphy

4. Pa zar na starijeg da udariš čoveče?

U predstavi "Voz", Voja Brajović oprobao se kao reditelj,a Sergeju je išlo na nerv što je Voja nesiguran pa je glumac fizički nasrnuo na Brajovića. Razdvojio ih je upravnik Dušan Kovačević, a ovo je bio samo još jedan primer njegovih kratkih živaca.

foto: Nemanja Pančić

5. Dobio batine u Novom Sadu

I to manje ni više nego zbog ribe. Pijan je počeo da nasrće na devojku Nemanje Pavlova, pobednika "Survajvera". Sve se završilo žestokim batinama u kojima je Sergej izvukao deblji kraj, a "ona" polovina Srbije se baš iz srca radovala!

foto: Zorana Jevtić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.