10 žena i skandala zbog kojih pola Srbije mrzi Sergeja! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

Zbog da jedeš go*na

10 žena i skandala zbog kojih pola Srbije mrzi Sergeja! (FOTO)

A šta se dešava sa drugom polovinom?
Objavljeno: 16:11h

Činjenica je da ima ljudi koji baš gotive Sergeja, ali i onih koji su u stanju da izazovu ozbiljnu tuču u kafani samo kako bi nekome dokazali da je on jedna egoistična isfolirana zvezda.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Zorana Jevtić

S obzirom da su prema njemu srpske emocije potpuno pobrkane, to samo znači da je Sergej jedna velika zvezda! Ima dosta fanova, ali i ozbiljnih kritičara. Mnoge stvari, ruku na srce, je sam zas*ao, ali njega potpuno boli uvo za to.

Da sada i mi ne budemo samo hejteri ima stvari zbog kojih je ispao neviđeni car, bar u našim očima. Nikako, ali nikako ne smemo da zaboravimo da ga većina velikih Srba mrzi jer je realno prošetao sve dobre cice u gradu, ali i šire. Može mu se!

foto: Dado Đilas

Da počnemo...

1. Bode tamo gde ne treba

Zna se šta Srbiju najviše zaboli. Kada neko nije na strani Srbije, logično. E, pa Sergej obožava da isprovocira masu i to je majstorski izveo posle premijere filma "Montevideo, Bog te video" u Sarajevu, kada je mrtav-ladan došao u majici sa likom penzionisanog generala Armije BiH Jovana Divljaka.

Da li treba uopšte da vam pomenemo koji je to medijski skandal bio? Milioni komentara sa čak i pretnjama glumcu su bili u full mode-u. Ako je tada izvukao živu glavu, svaki put će!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.