OTAC ME JE UKRAO IZ PORODILIŠTA, DA ME NIJE STRPAO U KESU JA DANAS NE BI BIO ŽIV: Pevač otvorio dušu o svom životu!
Foto: Printscreen Youtube

potresni detalji!

OTAC ME JE UKRAO IZ PORODILIŠTA, DA ME NIJE STRPAO U KESU JA DANAS NE BI BIO ŽIV: Pevač otvorio dušu o svom životu!

Nije pričao o tome!

Objavljeno:

Pevač Hari Varešanović poznatiji kao Hari Mata Hari, izbegava da o svom privatnom životu govori u javnosti, a sada je otvorio dušu i izneo nepoznate detalje o svojoj prošlosti.

Naime, Hari je istakao da ga najzanimljiviji događaj u njegovom životu veže za detinjstvo i njegovo rođenje, budući da ga je otac ukrao iz bolnice.

- U Sarajevu je te godine bila izuzetno jaka zima. Novorođena deca su masovno počela da umiru jer grejanja u bolnici nije bilo. Otac je doneo mami pomorandže, a mene je bukvalno strpao u kesu i odneo u strahu da ne umrem od hladnoće. Stigao sam tako na zanimljiv način u topli dom - ispričao je Hari.

Hari Mata Hari, Koncert, Sava centar
foto: Dragan Kadić

Pevač izbegava da priča u javnosti o privatnom životu, a iza sebe ima dva braka i troje dece.

- O privatnom životu ne volim da pričam. Imam dva braka iza sebe i troje dece: Damira, Maka i Nađu. Ćerka mi je podarila i dva unuka - Ishaka i Kana. To je sastav naš. Sad, u ovim godinama, unuci svašta probude u meni. Za svoju decu gotovo da nisam imao vremena... Bio sam na turnejama, putovanjima, ganjao posao i karijeru - a onda te unuci sačekaju kada imaš ozbiljne godine. Onda tek imaš vremena za njih i otkrivaš ljubav. Srećan sam što mi deca nisu u muzici. Ako nisu hipertalentovani i ako oni to neće, kao što nisu ni hteli, onda je to u redu. To je njihova stvar bila. Sinovi su informatičari, a Nađa je lekar - rekao je on.

Hari je progovorio i o borbi sa koronom.

- Gledam da ne gubim energiju i da se ne sekiram zbog korone. Imao sam neki blaži oblik te bolesti pošto sam na nogama bio sve vreme. Nisam imao nikakvih kliničkih slika loših. Ali to je zato što sam puno putovao, pa sam radio testove. Stalno sam bio negativan i kad sam serološki test izvadio, video sam da imam antitela - rekao je pevač.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.