POVRATAK NA VELIKA VRATA SE*S I GRADA: Omiljene junakinje popularne serije ponovo na okupu, ali OVOGA PUTA BEZ NJE!
Foto: Profimedia

šok!

POVRATAK NA VELIKA VRATA SE*S I GRADA: Omiljene junakinje popularne serije ponovo na okupu, ali OVOGA PUTA BEZ NJE!

Vraćaju se na male ekrane.

Objavljeno:

Popularna HBO-ova serija "Seks i grad" ove bi se godine trebala vratiti s deset novih epizoda, potvrdili su iz streaming servisa.

Kako je najavljeno, nastavak će se emitirati pod nazivom "And Just Like That...", a povratak su potvrdile Sara Džesika Parker kao Keri, Kristin Dejvis (Šarlot Jork) i Sintija Nikson (Miranda Hobs).

U novoj seriji neće biti Kim Katral koja glumi Samantu Džons. Naime, poznato je kako su Sara Džesika Parker i ona na ratnoj nozi. Glumice su na svojim društvenim mrežama već podelile kratku najavu za nove epizode. Temeljena na knjizi autorke, a koju je za TV stvorio Darren Star, serija je hvaljena zbog otvorenosti prema seksu i kritizirana zbog nedostatka raznolikosti i tretiranja nekih problema. Glavni smisao radnje bio je usredređen na ponovno povezivanje Keri i njenog glavnog ljubavnog interesa, gospodina Lice.

Dva su igrana filma sledila TV seriju 2004. godine, a oba je napisao i režirao King. Iako su bili komercijalno uspešni, slabije su prošli s kritičarima, a "Seka i Grad 2" (2010) dobio je posebno oštar kritički prijem.

Najava, sastavljena uglavnom od snimaka New Yorka, otkriva malo detalja o priči za novu seriju. Izjava matične kuće HBO Max, WarnerMedia koja najavljuje ponovno pokretanje, bila je slično neodređena, rekavši da će serija "pratiti Keri, Mirandu i Šarlot dok putuju od komplicirane stvarnosti života i prijateljstva u 30-ima do još složenije stvarnosti života i prijateljstva u pedesetim godinama. " Fanovi serije odmah su na društvenim mrežama oduševljeno komentirali povratak serije, no bilo je i onih koji su kazali kako "Seks i grad" nema smisla bez Samante, te da je zbog toga neće gledati.

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.