OPLJAČKALI JE I ODNELI OGROMNIH 60 MILIONA EVRA! Ćerka joj se još uvek TRESE OD STRAHA, potresna ispovest!
Foto: Printscreen/Youtube

kakav šok!

OPLJAČKALI JE I ODNELI OGROMNIH 60 MILIONA EVRA! Ćerka joj se još uvek TRESE OD STRAHA, potresna ispovest!

Naime, Tamara je otkrila kako je njena ćerka još uvek u strahu od lopova, te malena Sofija gotovo svakodnevno pita roditelje hoće li se lopovi vratiti. Strani mediji takođe prenose da porodica ne može opušteno da spava jer je stalno u strahu zbog cele situacije

Objavljeno:

Ni nakon dve godine od kada ih je zadesila neprijatna situacija, kada su lopovi upali u njihov dom u Londonu i ukrali nakit vredan 60 miliona evra, Tamara Eklston ne spava mirno.

Iako u toku pljačke ćerka čuvenog bogataša Bernija Eklstona nije bila sa svojom porodicom u njihom raskošnom stanu, i dalje žive u strahu da bi se lopovi mogli vratiti.

Naime, Tamara je otkrila kako je njena ćerka još uvek u strahu od lopova, te malena Sofija gotovo svakodnevno pita roditelje hoće li se lopovi vratiti. Strani mediji takođe prenose da porodica ne može opušteno da spava jer je stalno u strahu zbog cele situacije.

Tamara Eklston
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Tamara je u decembru 2019. postala žrtva drskih kradljvaca koji su joj iz kuće u Londonu odneli nakit vredan oko 60 miliona evra. Stan je “počišćen” za 50 minuta, samo nekoliko sati nakon što je Tamara sa porodicom otputovala na božićni odmor. Pljačkom su bile šokirani i njene komšije, budući da se sve dogodilo u elitnom kvartu u kojem kamere snimaju 24 sata dnevno, a policija redovito patrolira. Čuvari su bili na imanju i tokom pljačke, a lopovi su prošli kroz vrt i uputili se prema sobi sa sefovima. Dok su bežali uočio ih je jedan od čuvara, ali nije uspeo da ih spreči.

Inače, Tamara u vili od 57 soba živi sa suprugom Džejom Rutlandom i ćerkicom Sofijom. Među ukradenim nakitom je i njen venčani prsten, vredan skoro 100 hiljada evra.

Nakon pljačke, njen otac Berni rekao je policiji da misli da je celu akciju organizovao neko “iznutra”. Britanski mediji potom su otkrili da lopovi nisu morali da imaju “vezu” da bi znali šta se gde nalazi kod Tamare, jer se sve nalazi na internetu. Par je kompletne nacrte kuće sa 57 soba dostavio opštini zbog dozvole za renoviranje, pa deluje da su lopovi to iskoristili.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.