Ovo su najpoznatije SRPSKE TRANDŽE: Od dečaka, do prostitutki i svetskih zvezda!
Foto: Profimedia

prodrmali zemlju

Ovo su najpoznatije SRPSKE TRANDŽE: Od dečaka, do prostitutki i svetskih zvezda!

Promena pola ili čak samo "promena garderobe i izgleda" u Srbiji je još uvek šokantna stvar
Objavljeno: 20:13h

Kleopatra

Ono što je ostalo nepoznato je da je priznala promenu pola novinaru Nebojši Tošiću iz sarajevskog lista „As“, ali pod imenom Dušica Ilić. Tako je 1985. Dušica ispričala kako je doživela tu operaciju i zauvek napustila identitet muškarca pod imenom Dušan. Nakon ovog intervjua, Kleopatra, odnosno Dušica, zauvek je zaćutala o operaciji promene pola.

foto: Print Screen Youtube

Novčanu pomoć za Dušanovu, odnosno Kleopatrinu operaciju promene pola, tada su dali mnogi, a najviše pevači poput Šabana Šaulića, Hasana Dudića, Merime Njegomir, Miše Mijatovića, Miroljuba Aranđelovića Kemiša i drugih.

Dajana

Dolf Pospiš, nekada osuđivani član neonacističke organizacije Nacionalni stroj, odlučio je da promeni pol i postane Dajana. Ova priča koju je ekskluzivno objavio portal N1 podigla je veliku prašinu u Srbiji i regionu, a kod simpatizera i pripadnika LGBT zajednice naišla je na burne i dirljive reakcije.

foto: Printskrin N1

Dajana uzima hormonsku terapiju i polako svoj fizički izgled prilagođava slici kako se oseća. Hrabro korača ulicama Novog Sada, i nosi se sa svim neprijatnostima kojima biva svakodnevno izložena.

foto: Printskrin N1

“Bilo je napada. Bilo je nekoliko puta napada, pesničenja, ali se ja borim i ne dam se. Ako sam ja već bila takva, da sam sebe mrzela, suzbijala osećanja i ispoljavala neku takvu agresiju, mogu i sad da se okrenem i borim i za sebe, i za stav, i za to ko sam i šta sam”, poručuje Dajana, bivši skinhed.

Keri Džekson aka Branislav Paunović

On je zvezda nemačke televizije. Učestvovao je u rijaliti programu "Perfektni model" na VOX TV. Ovaj šou je hteo da izbegne poređenja i klišee i već na startu šokirao nastupom kandidatkinje Keri Džekson, iza čije se plave perike i jake šminke zapravo krije muškarac sa srpskim imenom i prezimenom - Branislav Paunović!

foto: Print Screen Youtube

20-godišnji Branislav je po zanimanju ugostitelj iz Ahena, zaposlen je u jednom kafeu, a njegova strast su glamurozni nastupi na visokim potpeticama i u mini suknjama. Iako sanja o karijeri modela, promena pola je, kako kaže, za njega isključena.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.