Ovo su najpoznatije SRPSKE TRANDŽE: Od dečaka, do prostitutki i svetskih zvezda!
Foto: Profimedia

prodrmali zemlju

Ovo su najpoznatije SRPSKE TRANDŽE: Od dečaka, do prostitutki i svetskih zvezda!

Promena pola ili čak samo "promena garderobe i izgleda" u Srbiji je još uvek šokantna stvar
Objavljeno: 20:13h

Svi pokušavaju da okrenu glavu na drugu stranu da se prave da transrodne osobe ne postoje, ali ima i onih koji na ulici bulje u njih toliko da bi svakoj osobi bilo neprijatno.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Profimedia

Da li promena pola i "Drag Queen" treba da budu potpuno ok stvar u Srbiji? I ako je odgovor "da", kada bi se to desilo? Možda 2200. godine u najboljem slučaju.

Nekoliko puta naslovne strane gorele su zbog "trandža", neki su ih voleli, neki mrzeli, ali svakako su privlačili uvek veliku pažnju medija, a samim tim i naroda. Da li ljude zanima ono što ne razumeju, ne znamo, ali smo vam pripremili listu onih koji su prodrmali srpske stavove uzduž i popreko.

Počećemo od pevačice Nataše Maze.

foto: Printscreen

Dakle, nema ko ne zna da je Nataša transeksualac, ali kada su se pojavile njene slike pre promene i pre operacija, to je bio jedan od najčitanijih i najviralnijih tekstova. Nemojte nas da pitate zašto, vi ste ti koji ste kliktali kao sumanuti. U čemu je fora za željom videti kako su izgledali pre...ostaje nejasna. Pitajte vašeg obližnjeg psihijatra.

Merlinka

Merlinka - najvoljeniji Srbin, antiheroj. Izgledalo je kao da se bori protiv getoizacije, ali se svojim izborom života na margini društva sama strpala u geto. Geto beogradskih trandži (transvestita) koji su se bavili prostitucijom oko ulice Gavrila Principa pored beogradske železničke stanice. Pokušavala je da živi drugačije u sredini koja teško prihvata drugačijeg ili drugačiju ili drugačije.

foto: Print Screen Youtube

Nekoliko dana pre ubistva, rekao je da se više neće baviti prostitucijom. Merlinka je ubijena 2003. godine – zadavljena. Vjeran je potom udaran zidarskim čekićem. Telo je pronađeno u jednom kanalu u fazi raspadanja. Optuženi za njegovo ubistvo oslobođeni su zbog nedostatka dokaza. Za njeno ubistvo do sada niko nije odgovarao.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.