NEOBIČNO SLAVLJE BOŽICA U DOMU DŽEHVEROVIĆA! Teodora PRIZNALA šta sve radi tokom praznika!
Foto: Printscreen Instagram

hit!

NEOBIČNO SLAVLJE BOŽICA U DOMU DŽEHVEROVIĆA! Teodora PRIZNALA šta sve radi tokom praznika!

Otkrila kako provodi praznike..

Objavljeno:

Iako je imala priliku da dočeka Božić i u Zadruzi, Teodora Džehverović ipak voli kada je u krugu porodice za velike praznike.

S obzirom da je posao pevačice takav da za njih nema praznika i da uglavnom pevaju na sve bitne datume u godini, ipak situacija je za sve ovog puta malo drugačija.

Naime, Teodora ne krije sreću što je sa porodicom i što će u krugu najmilijih dočekati Badnje veče i Bozić.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen Instagram

- Bozić je najdivniji praznik i njemu se svake godine svim srcem radujem.

Sećam se da je mama uvek nameštala da ja nadjem paricu u česnici, jer sam se ljutila ako je ne bude kod mene. To je naravno dok sam bila mala, sada se to promenilo. Pomažem mami oduvek oko kuće i spremanja, ali je ona naravno glavna kada su te pripreme Božićne trpeze u pitanju (smeh). Mi smo u našem selu "korindjali", maskiramo se i idemo da skupljamo slatkise. To sam obozavala. Mama se uvek trudila da imam lep kostim, jer kako Goca da me pusti, a da nije ona umešala svoje prste (smeh) - govori Teodora i nastavlja:

Goca je osmislila kompletnu trpezu i danas idem kod nje da joj pomažem oko toga. Sigurno znam da će biti prebranac, ili kako mi kažemo tavče na gravče, kuvani krompir, suve kajsije, šljive i sve posno na Badnji dan, a već sutra ima da "mastimo brke" (smeh).

Kako se secam, mislim da do sada nikada nisam pevala za Božić. To je praznik koji treba da provedemo pored svoje porodice u miru i blagostanju - završava Teodora.

(Espreso.co.rs/Infomer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.