JEZIVO I NEMILOSRDNO! Reper HOSPITALOZOVAN zbog krvarenja u MOZGU, a sada mu LOPOVI OPLJAČKALI KUĆU!
Foto: Instagramscreen

strašno!

JEZIVO I NEMILOSRDNO! Reper HOSPITALOZOVAN zbog krvarenja u MOZGU, a sada mu LOPOVI OPLJAČKALI KUĆU!

- Hvala mojoj porodici, prijateljima i obožavateljima na interesu i lepim željama. Odlično mi ide i dobijam izvrsnu negu od svog medicinskog tima. Uskoro ću izaći iz bolnice i vratiću se kući - napisao je reper na društvenim mrežama

Objavljeno: 12:38h

Američki producent i reper Dr. Dre (55) je pretrpio aneurizmu mozga nedavno, prenose strani mediji, a nakon što su saznali da je hospitalizovan četiri muškarca pokušala su da opljačkaju njegovu kuću.

Naime, slavni reper se oporavlja u Medicinskom centru "Cedars-Sinai" u Los Anđelesu, a sada se oglasio na društvenoj mreži Instagram, gde je objavio crno-belu fotografiju, pa je napisao emotivnu poruku.

- Hvala mojoj porodici, prijateljima i obožavateljima na interesu i lepim željama. Odlično mi ide i dobijam izvrsnu negu od svog medicinskog tima. Uskoro ću izaći iz bolnice i vratiću se kući - napisao je reper.

Dok reper boravi u bolnici, pokušali su da mu opljačkaju vilu. Naime, obezbeđenje je uočilo četiri mukarca, ali kako su primećeni nisu uspeli da uđu, pa su pobegli su sa lica mesta. Policajci su nekoliko dana kasnije videli terenac osumnjičenih i uhapsili ih nakon kraće potere, izvestila je lokalna stanica KABC-TV.

Policija je saopštila da su prevaranti u automobilu imali ruksak pun alata za provalu, lomlje i testere. Istražitelji veruju da je grupa možda odgovorna za druge provale ili pokušaje provala u susedstvu.

Doktori kažu da ne znaju šta je dovelo do krvarenja, ali rade niz testova kako bi otkrili uzrok. Reperu su na društvenim mrežama brojne poznate ličnosti poželele brz oporavak, uključujući i njegovog kolegu Snupa Doga (49).

Podsetimo, Dr. Dre i njegova supruga Nikol Jang (51), s kojom je bio u braku 24 godine, su u junu prošle godine objavili da se razvode. Jang je podnela zahtev za razvod navodeći nepomirljive razlike kao razlog.

Par se venčao 1996. godine, imaju dvoje odrasle dece, sina Truisa (24) i ćerku Truli (20), a Jang navodno traži dva miliona dolara novčane podrške mesečno, što bi bila veoma visoka naknada.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.