POZNATI SRPSKI PEVAČ OTKRIO KO JE NA ESTRADI NEKULTURAN I NEVASPITAN! A onda pomenuo i svoj EKSPLICITAN SNIMAK!
Foto: Printscreen

opa

POZNATI SRPSKI PEVAČ OTKRIO KO JE NA ESTRADI NEKULTURAN I NEVASPITAN! A onda pomenuo i svoj EKSPLICITAN SNIMAK!

Nemam jer se lošim stvarima ne bavim, volim samo sport i muziku to me najviše inspiriše

Objavljeno:
Lazar Stanušić

Ko grom iz vedra neba ime Vlado Marić je odjeknulo na estradi, a sada se mladi pevač oglasio samo za Espreso i otkrio detalje iz svog života.

"Prezadovoljan sam sa pesmom, obzirom da mi je ovo prva pesma sve je ovo novo za mene nisam ni slutio da će se sve brzo odviti, prvo ulazak u studio, snimanje pesme, zatim snimanje spota a moj životni san ispunio se jer sam izdao pesmu za Grand produkciju. Kada sam prvi put stao na Grandovu binu to je za mene bilo san snova ali se ovim putem zahvaljujem svom timu koji mi pomaže u svemu ovome i daju mi vetar u leđa." - priča pevač, pa govori o planovima za 2021.godinu.

Vlado Marić
foto: Printscreen

Na početku godine nastaviću sa promocijom svoje prve pesme "Najdraže biće", a za sada su komentari odlični, zatim moram sačekati da se stanje sa Covidom 19 stiša nadam se i prođe da bih mogao da nastupam, već me pitaju za drugu pesmu verovatno ću snimiti ali ne znam još u kom periodu, planovi su mi veliki ali kao što sam već rekao ne mogu unapred ništa planirati dok se stanje ne promeni. - govori Vlado, a na pitanje da li ima eksplicitan snimak odgovara ovako:

"Nemam jer se lošim stvarima ne bavim, volim samo sport i muziku to me najviše inspiriše."

A Sa kim bi snimio duet?

"Nisam toliko baš duboko razmišljao, ali kada bih mogao da snimim sa nekim, snimio bih sa Darkom Lazićem, a voleo bih i sa Draganom Mirković, to bi mi bila bas velika čast. Sve u svoje vreme, nikad se ne zna." - a na pitanje ko ga sa estrade nervira Vlado jasno ističe:

"Osobe kojima se javim a oni prođu pored mene, to nije kolegijalnost i profesionalnost. Dobio sam savete da se moram čuvati i paziti jer ima dosta ljubomore kao i u životu tako i na estradi. Ja ću biti ono što jesam, ko me prihvati kao kolegu ja ću mu pružiti ruku prijateljstva ko me ne prihvati ne mora, ja ću se uglavnom svakom javiti i starijim i mlađim kolegama." - rekao je Vlado, pa ispričao ko mu je uzor na estradi.

Vlado Marić
foto: Printscreen

"Od malena slušam i pratim Darka Lazića, on je jedna legenda i pre svega ljudina.. Slušajući njega, najviše mi je motivacije dao da krenem ovim putem.. a od ženskih vokala mogu slobodno reći Dragana Mirkovic. Od malena slušam njene pesme i svaka njena pesma daje neku poruku lepu, čak i kad sam tužan slušam njene pesme."

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.