POZNATI REPER SE RAZVODI ZBOG KONTROVERZNOG MUŠKARCA?! Sumnja se da su mesecima U VEZI, izneti potencijalni DOKAZI!
Foto: Printscreen

šok!

POZNATI REPER SE RAZVODI ZBOG KONTROVERZNOG MUŠKARCA?! Sumnja se da su mesecima U VEZI, izneti potencijalni DOKAZI!

Šokantne glasine..

Objavljeno:

Stigla je i potvrda - Kim Kardašijan i Kanje Vest se razvode. Vest je uzburkala svet, a ulje na vatru dolile su glasine o čoveku koji stoji iza razvoda.

Sa Tik Toka stiže video koji je u kratkom roku uzburkao celu planetu, a koji širi glasinu da je Kanje Vest već dugo u tajnoj vezi sa Džefrijem Starom, slavnim mejkap guruom.

Tik Tokerka koja je pokrenula ovu temu nije jasno i glasno rekla da je u pitanju Džefri Star, ali je ostavila dovoljno dokaza koji upućuju na njega, i uz to lajkovala svaku pretpostavku u komentarima u kojoj se imenuje kontroverzni Džefri Star.

@realavalouiise

i can’t say WHO cuz he’ll sue me hint hint but it’s part of the reason Kanye’s so religious now it’s his self hatred .... my source is legit I promiss

♬ original sound - Ava Louise

Ono što je činjenica je da i Tik Tokerka i Džefri Star žive u Vajomingu, i to u istom komšiluku u gradu rezervisanom za bogate i slavne, Kalabasasu. Tik Tokerka Ava Luiz tvrdi da ogroman broj ljudi već dugo zna za ovu tajnu vezu.

Kanje Vest, Kim Kardašijan
foto: Reuters

Ono što još upućuje na to je činjenica da je Džefri Star mnogo pre svih pričao o preljubničkom skandalu Džordin Vuds i Tristana Tompsona, pa mnogi pretpostavljaju da mu je izvor bio upravo Kanje.

Ava Luiz kaže i da ona ovo već dugo zna.

- Moj prijatelj je poznati advokat u Los Anđelesu. Sastao se sa Kim pre nekoliko meseci u vezi sa razvodom i Kim je tad donela dokaze o preljubi - tvrdi Luizova.

Džefri Star inače iza sebe ima niz skandala koji uključuju preljube sa brojnim muškarcima, zbog čega mnogi i veruju u ovu vest.

Kim i Kanje nisu dali nikakav konkretan razlog za razvod.

"Kim ima svoje poslove i projekte koji su joj važni, a Kanje svoje. Njihovi životi se ne preklapaju mnogo", rekao je izvor za "People".

Par je i dalje u formalnom braku, ali i "i te kako žive odvojene živote", kako tvrdi izvor blizak porodici.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.