Priznajte da ste se ložili na njih! Gde su danas, kako izgledaju i šta rade članice grupe Luna
Foto: Print Screen Youtube

Iznenadićete se

Priznajte da ste se ložili na njih! Gde su danas, kako izgledaju i šta rade članice grupe Luna

Grupa "Luna" i danas postoji, a frontmen je i dalje Čeda Čvorak jer je čovek neuništiv, ali šta rade Maja i Kristina?
Objavljeno:

Zejna Murkić i Lidija Jadžić postaju nove pevačice grupe "Luna" 2009. godine. Prvi put ova grupa brojala je tri člana, a ideja da dve pevačice budu u grupi dopala se fanovima. Međutim, samo godinu dana kasnije i Zejna odlazi iz grupe sa željom da započne solo karijeru.

foto: Printskrin/Youtube/oficijelni fan club grupe Luna

Murkićeva je do sada snimila nekoliko samostalnih pesama, a prošle godine je postala i mama divne devojčice Kjare.

Od 2011. godine do skoro u grupi "Luna" pevale su Ivana Krunić i plavokosa Lidija, ali i ona je rešila da krene u solo vode.

Nedavno je objasnila zašto je i ona napustila Čedu.

- Iz poštovanja svih vas koji mi pišete i pitate, moj odlazak iz Grupe Luna je sporazumno-realan potez koji je planiran mnogo pre iz više razloga… Dve nas je, dva senzibiliteta, obe sa jakom željom za identitetom.

Pored iskustva, divnih pesama, putovanja. Moj boravak za sedam godina u Luni ostavio je jedno poštovanje i prijateljstvo. Ali pošto koincidencije ne postoje. U biranju pesama, navežbavanju benda, život me iznenadi!!! Moja mala pauza ne znam sta će doneti što se moje karijere tiče, znam samo da jedno vreme ću biti manje aktivna i po pitanju pesama i po pitanju ove stranice - napisala je Lidija na svojoj Fejsbuk stranici u aprilu prošle godine otkad joj se gubi svaki trag u javnosti.

(Espreso.co.rs/Pulsonline)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.