SRPSKA GLUMICA SE U SERIJI OPIJA I PUŠI! Cela Srbija je videla GOLU,zbog njenog privatnog posla REAGOVALA I CRKVA!
Foto: Youtubescreen

saznajemo!

SRPSKA GLUMICA SE U SERIJI OPIJA I PUŠI! Cela Srbija je videla GOLU,zbog njenog privatnog posla REAGOVALA I CRKVA!

Nova serija scenariste i reditelja Bobana Skerlića "Klan" okupila je veliki broj ljudi pored malih ekrana. Mlada glumačka ekipa je deo priče o marginalnim pojavama u srpskom društvu.

Objavljeno:

Mlada glumica Anđela Popović tumači lik Bebe. Ono što je zanimljivo, dok je Anđela u seriji u kontaktu sa lokalnim propalitetima i lošim momcima, u stvarnom životu je nešto potpuno drugo.

Anđela Popović je ikonopisac na kamenu i njen rad je podržala crva Vasilija Ostroškog u Beogradu. U svojoj suvenirnici izlaže svoje radove.

"U detinjstvu smo sakupljali kamenčiće, kao što su uspomene sa letovanja. I kamen sam po sebi ima svoju energiju, priču i istoriju", rekla je za Jutarnji program "RTS-a" sredinom 2020. godine.

Studije glume su je na neko vreme odvojile od njenog rada, ali angažman na filmu "Belutak" koji je omaž radu Vaska Pope, vratilo je na stari put.

RTS
foto: Youtubescreen

"Ne mogu nijedan dan da zamislim, a da ne započnem slikanje. U puzama na putovanjima i radu, skiciram detalje. U toku procesa ikonopisanje desi se iskustvo koje je neprocenjivo", rekla je Anđela.

Glumica je posvećena radu na svakom polju, pa nije imala problem da se obnaži u jednoj sceni za potrebe snimanja serije "Klan".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.