ŽENE SU LUDELE ZA NJIM, NI DANAS MU NE NEDOSTAJE ŠARMA: Alenovo srce je ukrala ONA, sa njom ima dve ćerke! (FOTO)
Foto: freestockphotos.biz, Nemanja Pančić

niste znali!

ŽENE SU LUDELE ZA NJIM, NI DANAS MU NE NEDOSTAJE ŠARMA: Alenovo srce je ukrala ONA, sa njom ima dve ćerke! (FOTO)

Retko se pojavljuje u javnosti.

Objavljeno:

Alen Islamović (63) decenijama voli lepu Marijanu, koja izbegava da se pojavljuje u javnosti, a u braku su dobili ćerke Unu i Laru.

Alen Islamović, koji je islamske veroispovesti, i njegova supruga Marijana, koja je katoličke veroispovesti, proslavljaju praznike i jedne i druge religije.

On već godinama neizmerno poštuje tradiciju, a u njihovom domu u Zagrebu Božić se, na primer, sprema i po mesec dana.

- Nekada smo kuću kitili na Badnje veče ili nekoliko dana ranije, prema tradiciji. Ali onda nam je bilo žao da je raskitimo, činilo nam se da je to premalo vremena za uživanje u božićnoj čaroliji. Pa sam tako, malo po malo, počela kuću da uređujem sve ranije i svima se to svidelo - istakla je ona jednom prilikom za jutarnji.hr.

zabava, estrada, Alen Islamović
foto: Printscreen

Marijana i Alen upoznali su se kada je on bio u dvadesetim, a ona imala 16 godina. Islamović je u to vreme već bio velika zvezda u bivšoj Jugoslaviji, a ona ga je srela u prvom noćnom izlasku.

Zaljubili su se na prvi pogled jedno u drugo, a sada su u braku koji traje više od četiri decenije.

- Nekada sam pratila Alena na njegovim koncertima, ali ovog puta mi je to prenaporno s obzirom na udaljenost, a i odmah bismo se vraćali, pa mi se nije dalo da idem. Ali, znali smo često da otputujemo zajedno, pa smo se ludo provodili. Sada više nismo toliko u godinama za to, ako izađemo, oporavljamo se tri dana - ispričala je Marijana, koja se zbog porodice odrekla posla medicinske sestre, a koja se sjajno izborila sa ogromnom popularnošću koju je njen muž imao kao pevač "Bijelog dugmeta" i "Divljih jagoda".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.