TO JE BILA NAJLEPŠA NOĆ U MOM ŽIVOTU! Nataša Bekvalac izdvojila momenat iz 2020, po OVOME će je pamtiti!
Foto: Youtube printscreen

NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK

TO JE BILA NAJLEPŠA NOĆ U MOM ŽIVOTU! Nataša Bekvalac izdvojila momenat iz 2020, po OVOME će je pamtiti!

Iako je imala u planu da nastavi turneju po susednim zemljama, to se nije desilo zbog korona virusa kada sve prođe, pop zvezda će sa svojim timom nastaviti ono što je započela

Objavljeno:

Nataša Bekvalac kaže da je iz 2020. godine upamtila samo lepe stvari.

Pamtim samo lepe stvari, pa će tako biti i kada je 2020. godina u pitanju - rekla je Nata.

Bekvalčeva je tokom prošle godine dobila, ali i dala veliku podršku LGBT zajednici koja je oduševljena činjenicom da je na sve moguće načine promovisala njena prava.

- Kroz karijeru sam se mnogo puta srela sa osudama javnosti, tako da mogu da razumem kako im je. Ali treba uzeti u obzir da sam ja, kao i većina ljudi koji ovo čitaju, privilegovana. Meni nijedno pravo nije uskraćeno. A LGBT populaciji mnoga jesu. Tako da ne bi bilo fer da kažem da smo u istom položaju, jer nismo - rekla je pevačica i dodala:

Nataša Bekvalac
foto: youtubescreen

- Godinama slušam priče svojih prijatelja o tome koliko su im prava uskraćena. Osnovna ljudska prava. Moji motivi da podržim gej populaciju bili su ljudski i emotivni, a tako će biti i sve dok sam živa.

Koncert "S.O.S. za ljubav", na kojem je bilo više od 20.000 Natašinih fanova, svakako je bio kruna njene karijere. Iako je imala u planu da nastavi turneju po susednim zemljama, to se nije desilo zbog korona virusa. Međutim, kada sve prođe, pop zvezda će sa svojim timom nastaviti ono što je započela.

-To je bila najlepša noć u mom životu. Ponosno sam osetila da vredim, da nisam sama i da će jedini put kojim ću u budućnosti da koračam biti pun ljubavi, istine i muzike - kaže Nataša.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.