OVAJ POZNATI JUTJUBER JE PROGLAŠEN ZA NAJLEPŠE LICE 2020! Izbacio je i poznatog sportistu sa liste! Kakav macan!
Foto: Printscreen youtube

NAJLEPŠI JUTJUBER

OVAJ POZNATI JUTJUBER JE PROGLAŠEN ZA NAJLEPŠE LICE 2020! Izbacio je i poznatog sportistu sa liste! Kakav macan!

Jutjuber Pew die pie proglašen je muškarcem s najljepšim licem 2020. godine, prema tradicionalnoj listi TC Candlera i Nezavisnih kritičara

Objavljeno:

Na listi su bili i Kristiano Ronaldo, Chris Hemsvord, Džejson Derulo i mnogi muškarci koji često slove za najatraktivnije na svijetu, ali Šveđanin ih je pobedio u takmičenju

Jutjuber Pew die pie proglašen je muškarcem s najljepšim licem 2020. godine, prema tradicionalnoj listi TC Candlera i Nezavisnih kritičara.

Lista je objavljena dva dana nakon Božića, a Šveđanin Felix Arvid Ulf Kelberg, poznatiji po nadimku PewDiePie, ponio je ovu laskavu titulu.

100. na listi, odnosno poslednji, je fudbaler Kristiano Ronaldo, a pobeda je za dlaku izmakla Džejsonu Derulu koji je bio 6. ti Krisu Hemsvordu koji je bio treći. Odmah iza najljepšeg muškarca, PewDiePieja, nalazio se pevač Kim Tae-hyung.

On je sladak, ali ne znam baš je li najljepši - pisali su pratitelji Šveđanina Felixa, kojeg na Instagramu prati 21.6 miliona ljudi, a na YouTube- u ima više od 108 miliona pretplatnika.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.