One su glavne rasturačice brakova u Srbiji: Predatorke ne prezaju ni od čega kad snime bogatu metu!
Foto: Damir Dervišagić

Zlo i naopako

One su glavne rasturačice brakova u Srbiji: Predatorke ne prezaju ni od čega kad snime bogatu metu!

Konstantne svađe među parovima na estradi su najbolja zanimacija za narod u Srbiji.
Objavljeno: 15:27h

E sad ima brdo starleta koje svakim danom "rasturaju" nečije brakove ili se bar svojski trude da mediji to prenesu kako bi one opet došle u centar pažnje. Da ne ispadne da smo ih potpuni iskulirali, evo pomenućemo samo par afera, a verujte kada bismo o tome pisali ne bismo stali u skorije vreme.

Soraja

Srpska starleta Soraja Vučelić našla se u centru ljubavnog skandala – pričalo se po medijima da je uništila brak poznatog srpskog fudbalera Zorana Rendulića.

Zorana je žena uhvatila u prevari, a onda je saznala i za sve prethodne afere među kojima je i ona sa Sorajom Vučelić. Kada je shvatila da se njen suprug sa Sorajom viđao duži vremenski period, spakovala je stvari i vratila se kod roditelja”.

foto: Nemanja Pančić

Nataša Šavija

Šavija bi ponovo da se uvuče u krevet Bambija Tošića. Na sve načine želi da opet zavede fudbalera, s kojim je bila pre nekoliko godina i za kog je svima pričala da je najbolji ljubavnik među sportistima, a da se ne lažemo, imala ih je podosta.

- Zoran je najbolji u krevetu. Nisam imala problem s njegovom ženom, ali sam čula da je na društvenim mrežama objavila naše fotografije. Nisam ni slutila da je znala da smo Zoran i ja zajedno - rekla je Šavija.

Tošić je preko zajedničke prijateljice poručio Šaviji da ga više ne smara jer s njom nikad više neće imati ama baš ništa!

foto: Printscreen/ Instagram/ Nataša Šavija

Maca Diskrecija

Otkad je napustila „Parove“, Diskrecija se više ne trudi da bude diskretna. Maca je bacila udicu na trenutno najtraženijeg mladog pevača, koji je oženjen koleginicom Anom Sević. Da li zbog kuloarskih priča da im brak puca ili zbog njegovog dubokog džepa, starleta je bacila udicu na Lazića! Svakodnevno ga zove i šalje mu poruke tražeći sastanak s njim.

Ne daj se Darko!

foto: Printscreen/Instagram

Božana Vujinović

Banjalučka starleta Božana Vujinović objavila je na svom Instagram profilu fotografiju sa povremenim srpskim reprezentativcem, fudbalerom Lacija Milanom Biševcem.

To je izazvalo gnev njegove supruge, sa kojom ima dvoje dece, a tabloidi pišu da se njihov brak raspada, a pojedini čak i da su se potukli!?

Navodno je Biševac bio sa Božanom pola godine u Rimu, ona je redovno postavljala fotografije iz rimskih restorana (sama, kako to inače, one rade), ali je u međuvremenu, prenose tabloidi, između njih "puklo", pa je ona počela da se obračunava i sa njim i sa njegovom suprugom.

(N.Atanacković)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.