MARIJANA MATEUS SE PRVO SKROZ FIZIČKI PROMENILA, a sada je iznenadila destinacijom za DOČEK! SPREMNA ZA OVO!
Foto: printscreen

AU!

MARIJANA MATEUS SE PRVO SKROZ FIZIČKI PROMENILA, a sada je iznenadila destinacijom za DOČEK! SPREMNA ZA OVO!

- Svaki novi početak dolazi sa kraja drugog početka... Hvala vam na svim lekcijama! 2021, spremna sam - napisala je Marijana.

Objavljeno:

Modna dizajnerka Marijana Mateus prve dane nove godine provodi u Dubaiju, a fotografijama sa ove tropske destinacije mnoge je ostavila bez daha.

Naime, Marijana je u društvu nekoliko prijateljica odlučila da staru godinu isprati na ovoj dalekoj destinaciji, fotografijama sa plaže oduševila je mnoge, a uz to je imala i jednu snažnu poruku za sve.

- Svaki novi početak dolazi sa kraja drugog početka... Hvala vam na svim lekcijama! 2021, spremna sam - napisala je Marijana, a potom dodala:

- Na početku ove godine želim svima srećnu i prosperitetnu 2021. godinu sa obiljem zdravlja, radosti i uspeha.

Mnogi su bili oduševljeni njenim fizičkim izgledom i primetili da veoma vodi računa o tome kako se neguje, kao i da konstantno vežba. Zato su ostavljali brojne komentare na račun njene linije, na kojoj bi mogle da joj pozavide i mnogo mlađe devojke.

- Pa Makice! To je to - napisala je glumica Marija Karan, a potom se oglasila i Biljana Tipsarević.

Dama - kratko je napisala modna kreatorka sa kojom sa Marijana i privatno druži.

Na desetine komentara se nalazi ispod svake njene fotografije na Instagramu, a mnogi su pisali: "Divna slika, divna dama", "Wow, kao neka tinejdžerka", "Boginja lepote", kao i "Neverovatno kako ova žena izgleda".

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.