ŽENA MARKA BULATA JE BIVŠA POLICAJKA, a sada ulazi u rijaliti da progovori o ovome! Haos u najavi!
Foto: Printscreen/instagram/markobulat

AU!

ŽENA MARKA BULATA JE BIVŠA POLICAJKA, a sada ulazi u rijaliti da progovori o ovome! Haos u najavi!

- Marija zna sve o svima. Pre nego što se udala za Marka, radila je u policijskoj stanici Novi Beograd kao policajka, pa se na poslu sretala sa raznim ljudima - kaže izvor na početku razgovora.

Objavljeno:

Bivši zadrugar Pavle Jovanović se oglasio na svom Instagram profilu, pa objavio fotografiju sa Markom i Marijom Bulat.

Kako on objavio na svom Instagram storiju, u "Zadrugu 4" bi trebalo da uđe supruga pevača Marka Bulata, Marija Bulat.

Podsetimo, atraktivna crnka nedavno je potpisala ugovor, a kako se dalje navodi, jedan od zadataka joj je da raskrinka aktuelne zadrugare budući da većinu poznaje iz spoljnog sveta, a sa pojedinim učesnicima sretala se i dok je radila u policiji.

Marija Bulat
foto: Printscreen

Osim toga, Marija namerava i da iznese detalje iz svog života, budući da je pre nekoliko godina bila u žiži interesovanja, nakon što ju je policija u dva navrata privela zbog posedovanja narkotika.

- Marija zna sve o svima. Pre nego što se udala za Marka, radila je u policijskoj stanici Novi Beograd kao policajka, pa se na poslu sretala sa raznim ljudima - kaže izvor na početku razgovora i dodaje:

- Od nje se očekuje da u 'Beloj kući' iznese dosta toga i raskrinka mnoge ljude, kako žene, tako i muškarce. Pogotovo one koji se dovode u vezu sa kriminalom i "najstarijim zanatom". Nesumnjivo je da raspolaže sa mnogo informacija, budući da je dugo radila kao policijka - priča izvor.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.