MAJA BEROVIĆ JE OTKRILA KLJUČ ZA USPEŠAN BRAK! Ovako ona to uspeva! POSLUŠAJTE DOBRO!
Foto: Dragana Udovičić

OTKRILA KLJUČ USPEHA

MAJA BEROVIĆ JE OTKRILA KLJUČ ZA USPEŠAN BRAK! Ovako ona to uspeva! POSLUŠAJTE DOBRO!

Maja Berović zna tajni recept za uspešan brak

Objavljeno:

Ona važi za pevačicu koja je napravila najveći uspeh u poslednje tri godine, a gotovo šta god dotakne i počne da radi, pretvori u uspeh.

U iskrenom razgovoru za jedan portal, Maja Berović je govorila o dešavanju iz godine koju smo ispratili i nadamo se da se više nikada neće ponoviti.

Malo je tvojih kolega koji su ove godine odlučili da izdaju pesmi, a ti si izdala ceo CD. Odakle takva odluka i da li si se pokajala zbog toga?

– Nisam se pokajala. Za sve što uradim, nikad se ne kajem. Pesme sa tog CD-a su postigle veliku slušanost i za nekoliko pesama mogu da kažem das su postal hitovi, što je, složićete se sa mnom, veliki uspeh u ovakvim okolnostima. Jedino mi je žao što nisam mogla da ih pevam pred publikom, onako kako treba i dolikuje, ali samo da izađemo zdravi i živi iz svega i družićemo se i pevati u glas vi zajedno.

Maja Berović
foto: Dado Đilas

Kako neko, ko radi svaki vikend, nekoliko godina unazad, podnosi situaciju da nema nastupa?

– Prvenstveno sam neko ko voli svoj posao i vredno ga radim. Moram da priznam da mi ova situacija jako teško pada, jer ja nisam neko ko može danima da sedi u kući. U krajnjem slučaju, nisam ni navikla na to, jer je moj posao veoma dinamičan, jer ako ne nastupam, onda snimam, imam intervjue, emisije…Ipak, svima nam je teško palo, kako meni, tako i drugima i sigurna sam das vi jedva čekamo kraj svemu ovome, da se vratimo svojim prijateljima, poslu, obavezama…

Izbacila si svoju kolekciju šminke. Mnogi misle da si se na to odlučila, jer nema nastupa, a istina je da je to ideja koja je razvijana polako poslednje 3 godine i da nije došla preko noći?

– Da, to je lepa stvar koja se desila u ovoj godini, ali koja nema veze sa nastupima. Istina je da sam ja na ovoj kolekciji radila tri godine unazad i veoma sam ponosna na krajnji rezultat. Posebno zbog toga jer smo i u vanrednim uslovima uspeli da privedemo rad na istoj kraju i da ona ugleda svetlost dana.

Anastasija Ražnatović, Maja Berović
foto: Printscreen

Mnogi parovi su se ove godine razveli, jer su, provodeći dosta vremena zajedno, usred ove situacije, shvatili da ne funkcionišu dobro skupa. To nije tvoj slučaj i sa tobom i Alenom je sve uredu, znači li to da si zaista dobro izabrala?

– Mislim da sam najbolje izabrala, a moram da napomenem da ja i Alen inače provodimo dosta vremena zajedno, skoro da smo stalno zajedno, osim kada nas posao razdvoji na par sati, tako da moj brak nije bio u iskušenju, usred ovog vanrednog stanja, kao ni pre njega.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.