POTRESNA ISPOVEST LJUPKE STEVIĆ: Obavljala sam ja i mnogo teže fizičke poslove još kao mala! OVO je njena snaga!
Foto: Printscreen youtube Pink tv

OTKRILA ODAKLE JOJ SNAGA

POTRESNA ISPOVEST LJUPKE STEVIĆ: Obavljala sam ja i mnogo teže fizičke poslove još kao mala! OVO je njena snaga!

Obavljala sam ja i mnogo teže fizičke poslove još kao mala, u tom trenutku prosto čovek ne razmišlja da li je nešto teško ili da li to može da uradi ili ne

Objavljeno: 13:51h

Pevačica Ljupka Stević u 2020. doživela je krah ljubavi sa Dragišom Simićem, a sada se osvrnula na taj period.

“Da, bila je ovo jako turbulentna godina i jedva čekam da se završi i da uđem u Novu godinu sa nekim novim izazovima životnim i da nekako sve to ostane iza mene”, ispričala je Ljupka.

Na pitanje koliko je fizički snage potrebno da se razlupaju kola , ona je odgovorila:

Ljupka Stević
foto: instagramscreen

“Pa ne znam koliko je teško, vidi, obavljala sam ja i mnogo teže fizičke poslove još kao mala, u tom trenutku prosto čovek ne razmišlja da li je nešto teško ili da li to može da uradi ili ne. Tu nema razmišljanja, kada ženi dođe onako do vrha mozga, kada joj padne mrak na oči, tada se ne razmišlja”.

Kada se dese takve stvari u vezi, odnosno kada je raskid buran, pitali smo Ljupku da li sa tom osobom može da ostane prijatelj ili bar da imaju normalnu komunikaciju.

“Sada pričam iskreno, ja ne bih ostavljala nikakvog prostora, ni za javljanje, nikakvo prijateljstvo. Posle tako dugog odnosa, duge i ozbiljne veze i kada se završi na tako dramatičan način gde sam ja onako skroz emotivno slomljena, polomljena i osakaćena i da ja budem nakon toga sa nekim prijatelj? Ne! Ipak, ako pogledam s druge strane, verovatno sam ja još uvek povređena pa zato možda tako i govorim, ne znam. Nikada nisam bila u sličnoj situaciji da bih znala, ali ne želim ga ni kao prijatelja, ne treba mi u životu”, bila je iskrena Ljupka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.