Svi skandali koje su strani mediji pakovali Noletu: Đokovića ruše Italijani i Englezi u tandemu! (FOTO)
Foto: Reuters

Ne vole ga

Svi skandali koje su strani mediji pakovali Noletu: Đokovića ruše Italijani i Englezi u tandemu! (FOTO)

Ko o čemu, strani mediji o Novaku Đokoviću. Italijanski mediji su uoči US Opena brže-bolje pokrenuli priču da se Nole razvodi od Jelene, a sada su se na to nadovezali i Englezi
Objavljeno: 09:35h

Jelena objasnila sve

Jelena Đoković, supruga prvog tenisera sveta, pojavila se na tribinama na meču prvog kola US Opena i tako „objasnila“ Italijanima priče o razvodu. Ona je sedela u Novakovoj loži zajedno sa njegovim trenerima Marijanom Vajdom i Borisom Bekerom. Takođe, u Njujorku je već danima uz Novaka, a na Instagram je postavila i jednu stariju fotografiju na kojoj u zagrljaju supruga i ostatka tima slavi uspehe Fondacije „Novak Đoković“.

Sve gluposti stranih medija!

FEBRUAR 2014. Hrvatski mediji napali Novaka jer je bio na Kopaoniku i spasavao zavejane u Feketiću dok je reprezentacija gubila od Švajcarske u Dejvis kupu.

APRIL 2015. Hrvati poručili Novaku da je primitivac jer je vikao kada je izgubio poen, što je uplašilo sakupljača loptica.

JUN 2015. Britanci su preuveličali izjavu Novakovog trenera Borisa Bekera i optužili ga da vara i služi se trikovima, to jest da komuniciraju tokom mečeva, što je zabranjeno.

JANUAR 2016. Italijanski list „Tutosport“ objavio da je Novak namerno izgubio meč od Fabrisa Santora 2007.

MART 2016. Novak je nespretno komentarisao škakljivu temu o nagradnim fondovima u muškom i ženskom tenisu, zbog čega je proglašen za seksistu. Mediji su njegove izjave izvukli iz konteksta.

APRIL 2016. Đoković je istakao da su sve priče u vezi sa velikim brojem tenisera koji se dopinguju samo glasine. Britanci su ga napali čudeći se kako nije čuo za brojne tenisere koji su pali na testovima, a „Vašington post“ ga je uporedio sa dopingovanom zvedzom biciklizma Lensom Armstrongom.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.