POZNATA PEVAČICA OTKRILA DA JE TOKOM KORONE JAKO SMRŠALA! Evo šta je najviše uzdrmalo!
Foto: Printscreen youtube

UZDRMANA ZBOG KORONE

POZNATA PEVAČICA OTKRILA DA JE TOKOM KORONE JAKO SMRŠALA! Evo šta je najviše uzdrmalo!

Ona je prvo otkrila šta je pandemije Covida-19 promenila u njenom životu.

Objavljeno:

Hrvatska pop pevačica Nina Badrić (48) otvoreno je govorila o pandemiji korona virusa, o svom ljubavnom statusu i dijeti zbog koje je smršala.

Naime, ona je prvo otkrila šta je pandemije Covida-19 promenila u njenom životu.

- Pandemija korona virusa promenila mi je sve. Kao i svim drugim ljudima na planeti tako je i moj život uzdrmala do temelja - otkrila je Nina.

Nina Badrić
foto: printscreen

Ona je otkrila za šta je koristila slobodno vreme od nastupa.

Za sebe. Prvi put u životu imam vremena samo za sebe. Do sada sam trčala, bila na sto strana svake nedelje na drugom kraju sveta, a sada sam se susrela sama sa sobom. I shvatila koliko sam sebi nedostajala. Uživam u svakodnevici i običnom životu. Sredila sam sve stvari koje su bile godinama na čekanju i zapravo poštujem ovo vreme mira i tišine - dodala je pevačica.

- Činjenica je da smo jedini mi muzičari od marta ostali bez prava na rad. I sigurna sam da ćemo poslednji početi s radom. Mislim da će sledeće leto doneti par koncerata - dodala je Nina za Dnevni avaz.

Pevačica je zatim otkrila šta želi sebi i drugima u novoj godini.

- Samo zdravlje! Za sve drugo pobrinućemo se sami - rekla je ona.

Dodala je kako je figuru dovela do savršenstva.

- Život! Što me više šiba to sam bolja - našalila se Badrićeva

Ona je zatim otkrila šta oseća po pitanju prošlosti.

- Ponosna sam na sebe. Nije svaka procena ili odluka bila ispravna, neke bih i izbrisala da mogu, a nekima bih dala i stotu šansu, ali sve to me je učinilo osobom kakva sam danas. Boljom, mudrijom, nežnijom, strpljivijom. Moje greške su me odgajile i učinile osobom koja danas kleči samo pred Bogom - dodala je Nina, a onda otkrila kada je poslednji put bila zaljubljena.

- Davno je to nekad bilo, sad se ne sećam kog proleća. U prošloj deceniji su mi poslednji put leptirići plesali po stomaku - dodala je i otkrila tip muškarca koji voli.

Nina Badrić
foto: Printscreen

- Pažljiv, nežan, obziran, duhovit, a iznad svega čovek - rekla je Nina.

- Naravno da me prvo neko fizički privuče, ali ako je ličnost gadna ne može me osvojiti takav čovek taman da izgleda kao Bred Pit - zaključila je pevačica na tu temu i dodala koliki je njen prag tolerancije.

- Meni možete skakati po glavi, jako sam tolerantna, ali kada pređete granicu, onda sam u stanju da odem bez da se okrenem. Ja vam spadam u onu izreku "povucite dobrog čoveka za mu*a i nikada ga više nećete videti u životu" - zaključila je hrvatska pevačica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/DnevniAvaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.