OVO SU POZNATI KOJI SU POSTALI RODITELJI U 2020! Kod njih je roda svratila i osmehe izmamila!
Foto: Profimedia

rode su kod njih svratile

OVO SU POZNATI KOJI SU POSTALI RODITELJI U 2020! Kod njih je roda svratila i osmehe izmamila!

Uprkos svim poteškoćama koje su nas zadesile, deca su ta koja svima donose osmeh na lice.

Objavljeno:

Iako je ova godina bila teška za sve zbog situacije sa virusom korona, ipak je nećemo pamtiti samo po lošim stvarima. Ono što je takođe obeležilo 2020. godinu jesu bebe! Uprkos svim poteškoćama koje su nas zadesile, deca su ta koja svima donose osmeh na lice.

Mnoge javne ličnosti su u ovoj godini postali roditelji po prvi put, a neki su dobili drugo, pa čak i treće dete.

Evo koje poznate osobe iz Srbije će ovu godinu pamtiti po novim članovima porodice.

Sofija Milošević, Luka Jović
foto: Printscreen Instagram

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović postali su roditelji, 8. septembra, jednog malog dečaka kome su dali ime Aleksej.

Po mnogim Sofijinim objavama na Instagramu vidimo koliko ona užživa u ulozi majke.

Fudbalski golman Predrag Rajković i njegova supruga, nekadašnja manekenka Ana Rajković postali su roditelji po drugi put u oktobru ove godine. Oni imaju dva sina, Relju i Tadiju

Ana Rajković
foto: Printscreen/Instagram

Mladi glumac Stevan Piale i njegova supruga Una u avgustu su postali roditelji jedne male devojčice Rose. Ovo ime, prema jednom tumačenju, potiče od reči jutarnja rosa i simol je svežine i mladosti. .

Glumac Frano Lasić i njegova 30 godine mlađa izabranica Milena Matić 29. novembra postali su roditelji prelepog dečaka. Glumac se ženio četiri puta, a Milena je po svemu sudeći Lasićev konačan izbor, bez obrzira na razliku u godinama.

Frano Lasić
foto: Damir Dervišagić

Muzičar Gazda Paja u oktobru ove godine je postao tata. Njegova lepša polovina Vesna rodila je sina, njihovo prvo dete Vuka.

On je nedavno za medije izjavio kako se snalazi u ulozi oca.

- Sve je super, sve mi je novo, ali sam se uhodao brzo, ne spava se klasika, ali tako to ide prvih par meseci. Ja dežuram noću, ona danju - ispričao je muzičar.

Teniser Viktor Troicki i njegova supruga, manekenka, Aleksandra Troicki postali su roditelji po drugi put u avgustu ove godine. Oni imaju dve devojčice, Irinu i Dariju. Ime Darija potiče iz grčkog jezika. U našoj zemlji je izvedeno od imenice "dar", a značenje je prelepo - poklon sa neba.

Ceca
foto: Printscreen Instagram

Cecin naslednik, Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana početkom juna 2020. godine postali su roditelji po prvi put. Bogdana je na svet donela malog dečaka kome su dali ime Željko.

Po mnogim Veljkovim snimcima na Instagramu videli smo da se odlično snašao u ulozi oca.

Pevačica Dijana Janković i njen suprug Danijel Rokvić, koji je od nje stariji 30 godina, postali su roditelji jedne male devojčice Dajane. Nedavno su je mnoge koleginice osudile što je bebu od dva meseca ostavila dadiljama na čuvanje i otišla na odmor. A evo kako je ona odgovorila na komentare:

- Na odmor sam krenula kada sam se oporavila od porođaja i shvatila da detetu ništa neće faliti bez mene jer ima dve dadilje. Ona je beba, kao da zna ko je čuva - rekla je Dijana za Informer.

Bivši zadrugari Nadežda Biljić i Toma Panić početkom godine su postali roditelji sina kojem su odlučili da daju ime Longo. Međutim, da njihov odnos nije sjajan vidimo po dešavanjima u "Zadruzi 4".

Podsetimo, Toma je u ovoj sezoni prevario Nadeždu sa Paulom Hublin.

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić ove godine postala je majka po drugi put. Podsećanja radi, ona već ima ćerku Magdalena.

Sina Jovana podarila je biznismenu Peci sa kojim je duže vreme u vezi.

Jedan od naših najpoularnijih glumaca Miodrag Radonjić, ostvario se u najbitnijoj ulozi u svom životu. On i njegova izabranica Milica Mikić dobili su sina.

Miodrag je nedavno za naš portal izjavio kako se oseća nakon što je postao otac.

Miodrag Radonjić
foto: Printscreen

- Divan je osećaj i mnogo sam srećan. Čestitke pristižu sa svih strana, ali zbog trenutne situacije nismo u prilici da proslavimo kako treba. Sve je u najboljem redu i to je najbitnije sada, a siguran sam da će biti vremena za slavlje - rekao nam je popularni glumac.

Naša poznata glumica Iva Stefanović porodila se u julu ove godine i na svet donela drugu ćerkicu.

Da podsetimo, lepa glumica se u aprilu 2018. godine udala za pozorišnog reditelja Marka Manojlovića, a krajem avgusta iste godine dobili su prvo dete, ćerku Zoru.

Miki Đuričić
foto: Printscreen

Bivši zadrugar Miki Đuričić postao je otac krajem avgusta ove godine. Njegova izabranica, o kojoj nikada ništa nije želeo da otkriva javnosti, na svet je donela ćerkicu, kojoj su dali ime Dunja.

Pevačica Ana Sević 11. decembra postala je majka po drugi put i na svet donela još jednu devojčicu. Ana ima ćerku Lorenu iz braka sa Darkom Lazićem, a sada i sa izabranikom Danijelom Nedeljkovićem.

Verujemo da će nas i u sledećoj godini dočekati još mnogo ovakvih vesti, puno beba i radosti - Piše Informer

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.