POTPUNI HAOS U ZADRUZI! Pitanja gledalaca u 2020. godini pokrenula su LAVINU ŠOKOVA, AU šta se sve otkrilo! (VIDEO)
Foto: printscreen

ZADRUGA

POTPUNI HAOS U ZADRUZI! Pitanja gledalaca u 2020. godini pokrenula su LAVINU ŠOKOVA, AU šta se sve otkrilo! (VIDEO)

Čim je Milan Milošević ušetao u Belu kuću, zadrugari su se primirili i pažljivo slušali šta dešavalo tokom protekle nedelje, a publici nije promaklo.

Objavljeno:

Da li će nova godina sve promeniti?

Pitanja gledalaca svake srede raskrinkavaju mnoge afere i međuljudske odnose u "Zadruzi 4", što je bio slučaj i prethodne noći. Čim je Milan Milošević ušetao u Belu kuću, zadrugari su se primirili i pažljivo slušali šta dešavalo tokom protekle nedelje, a publici nije promaklo.

Pomirenje Nadežde Biljić i Toma Panića danima je goruća tema o kojoj bruje svi. Kako zadrugari neretko komentarišu ovaj odnos, među prvim pitanjima bilo je i jedno za Jovanu Tomić Matoru, koja je otvoreno istakla da ne podržava ovu vezu. Međutim, i Vladimir Tomović javio se za mišljenje, posle čega je nastao potpuni haos.

Ti si pričao da sam fukara, a sada ću da budem. Jutros si uradio isto što i sa Paulom. Pokazao si crnu majicu posle akcije sa Nadeždom, kao i sa Paulom. I to si istu crnu majicu iskoristio. Nadeždu kao ženu treba da je bude sramota, što dozvoljava da joj ispod pokrivača govori da je voli, a ovde ustaje i govori drugačije. Nadežda, ti si majka njegovog deteta. Tomo, ustani i reci da je voliš. Kada imaš s*ks, Tomo, na krevetu koji sam ti ja ostavio, makar se operi. E, sada sam rijaliti fukara - otkrio je Tomović.

P*šam ti se na svaki tvoj odnos, i na onu devojku što si kupio da ti je glumi prošle godine zarad para i reklama. Ja nisam pokazao majicu, Tomović je došao i krenuo da mi rovari stvari. Drugo, kada ste me pitali da li je volim, a ja rekao da smo bolesni, da, volim je i zato smo bolesni. Sada ću da vam kažem zašto sam raskinuo sa Paulom, ja neću da budem sa p*rno glumicom, ona ima sajt sa p*rnićima - ispričao je Toma.

Demantujem ovo za Paulu, ovo je laž - dodao je voditelj Milan Milošević.

Nedugo zatim, došlo je do žestokog okršaja bivših ljubavnika, Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, ni manje, ni više, nego opet zbog Aleksandre Nikolić:

Zašto praviš Maju ludom, znamo provereno da si bio sa Aleks? - glasilo je pitanje.

Tri puta sam se video sa Aleks, ne interesuje me da pravim nekoga ludim. Evo, bio sam u vezi sa njim, šta to ima veze u rijalitiju. Evo, pet meseci smo se viđali. Šta je problem? Ja nisam spavao sa Aleks u "Zadruzi 3" i "Zadruzi 4", niko nas nije spajao, to je završena priča. Ne kajem se šta sam rekao Maji, ne kajem se što sam je pljunuo, bio sam dobar, nisam valjao - odgovorio je Janjuš.

Ti se ponašaš kao p*čka prema njoj, da je moja sestra, dao bih ti opasno po g*zici. Da li je normalna? Maja je rekla da je njegova žena rugoba. Ja sam rekao da li joj je jasno da sa njom ima dete, a da sa njom para p*čku - poručio je Kristijan.

Majo, ništa na tebi nije tvoje, užas je da kažeš da je žena ružna. I ja bih bio lep posle operacija - istakao je Tomović.

Mnogi zadrugari su se umešali u ovu temu, a Janjušević je izgoreo nakon ovih Majinih reči koje je izgovorila Kristijanu Goluboviću, a tiču se njegove žene, pa je poručio bivšoj supruzi da je ona najbolja žena koju je imao.

Kako je Nadežda iznela nove detalje o suparnici, Pauli Hublin, sa tvrdnjom da poseduje dokaze o njenom porno videu i fotografijama, one su opet zaratile. Dovelo se u pitanje da li bi Toma i poželeo da se pomiri sa bivšom suprugom, da mu je Paula dala novu šansu, a zadrugari su bili složni kada je ova tema u pitanju:

Da nema Frana u kući, sve bi bilo drugačije. Ali mislim da bismo se pomirli, jer smo prošli stvari. Ali Paula mu se jeste svidela. Ali on kada je ljubomoran, prebacuje sve i šta jeste i šta nije. Ovako, pošto gledaoci hoće da čuju taj odgovor. Da ga je htela nazad, imala bi ga - rekla je Nadežda.

Mislim da ne bi, ja ne bih želela da komentarišem tu temu, ja sam se povukla, vidim da iznose laži o meni - dodala je Paula.

Ako ja lažem, Nadežda laže - odgovorio je Toma.

Hoćeš da raskinemo da se vratiš Pauli? - prebacila je Biljićeva Tomi.

Vuk Mob danima je pod lupom zbog navoda Marije Kulić da mu je Paula zapala za oko i da se tu nešto "krčka". Kako je reper ušao kao emotivno zauzet, sa trudnom verenicom, on je odmah opovrgao ova nagađanja i odgovorio njoj, ali i gledaocima koji su se isto pitali. Imao je dirljivu ispovest o svojoj budućoj supruzi koja ga čeka van i sve raznežio ovim rečima:

Dabogda mi dete umrlo u stomaku i Olja na porođaju, ako mi se Paula 1% svidela. Ja čekam dete sa osobom koju najviše volim. Nisam znao da mogu još više da je zavolim nego pre. Svaku noć razmišljam o njenim očima, ušima, nosu... Zaboravio sam njen glas, oponašam njen glas da bih ga se setio. Volim je ravno kao braći, majki, ocu... Nikad nisam verovao da ću to moći. Ja sam mami milion puta pričao da ne želim brak i decu. Razmišljao sam o našim svađama, jedva čekam da izađem da joj se izvinim. Neizmerno je volim, dao bih joj oba bubrega, srce, sve na svetu. Ni Paula, da uđe najsavršenija žena sveta, ja je ne bih pogledao. Ja sam se uvredio zbog slikanja, jer su skoro svi bili parovi, a Paula i ja to nismo. Ja svojoj verenici ne želim da dopustim da postoji kap sumnje da postoji nešto ovde. Paula i ja smo ovde razmenili 15 rečenica, o njenom životu, karijeri i pomirenju sa Franom. Moja žena je najlepša na svetu. Njeno g*vno je meni lepše, nego bilo koja devojka ovde - rekao je Vuk sa suzama u očima.

Pored Nadežde i Tome, Mina Vrbaški i Filip Car takođe su se pomirili, nakon mnogobrojnih sukoba. Ipak, mnogi i dalje ne veruju u njihovu ljubav i misle da bi se sve promenilo, kada bi Vladimir Tomović umešao prste. Gledaocima takođe nije najjasnije o čemu se ovde radi, pa su pitali Minu i Tomovića da li je možda reč o njihovom zajedničkom planu da prave sprdnju od Cara i poigraju se sa njim:

Ne! Jadan Car, sa Filipom imam odličan odnos i dokazao je da smo prijateljski nastroijeni, Mina nije pouzdana i zato sa njom nema plana, jer ona izdaje ljude a on je sam sebi najveći neprijatelj jer je stupio u vezu sa njim! Ja ti ne želim loše, zato se skloni od nje, jer čoveku nema veće kletve nego biti sa Minom- rekao je Tomović.

Majka i ćerka, Marija i Miljana Kulić, udružile su se da raskrinkaju obnovljenu vezu Nadežde i Tome. Kako su obe ubeđene da bi se Toma pomirio sa Paulom, obe su joj predložile svoj plan, kako bi odmah zadrugarka krenula sa realizacijom istog.

Naime, one su došle na ideju da Hublinova ponovo odglumi interesovanje prema Paniću i lažno mu postane ljubavnica, kako bi testirale i Nadeždu i Tomu.

Ma da vidimo šta će da priča. Ja znam da se on tebi ne sviđa, ni na kraj pameti - dodala je Marija.

Ne, ni sekundu pažnje mu neću dati. A nema potrebe da joj otvaram oči kad ona to neće - bila je kategorična Paula.

O simpatijama Tare Simov i oženjenog Nenada Aleksića Ša bruji cela kuća, kako za crnim stolom, tako i po čuvenim ćoškovima.

Pomenuta tema potegla se i u pabu, kada je Kristijan primetio da se Simova ozbiljno nameračila na repera, pa je dao i lično mišljenje o svemu:

Ona nije stala od kad je sela kraj njega. A sve usta ovako, on beži od nje, ali ne. Pusti čoveka, ima problem sa ženom, potegla se priča - govorio je Kristijan.

Kao i mnogi drugi, Kristijan je takođe primetio da se ovaj dvojac nije odvajao tokom čitave večeri, a sve vreme, dok je emisija trajala, šaputali su i domunđavali se.

Nakon ljubavnog kraha sa Janjušem, Maja je došla kod Tomovića po savete. Ona mu se požalila na njegovo ponašanje i pitala ga da li on vidi šta košarkaš radi i kako se ophodi prema njoj, a Vladimir je bio surovo iskren;

Posle onakvih uvreda ti postaješ krpa! Zamisli šta radiš svome ocu, ja tebe kao ovu Maju ne poznajem! Znaš kakvi smo bili, a sada nas je sve sramota, a tvog oca najviše - rekao je Tomović.

Posle emisije usledila je još jedna žestoka svađa Nadežde i Tome, a razlozi i teme su se konstantno smenjivale. Ipak, ključni problem bila je njegova majka, o kojoj su razgovarali satima, kao i prethodnih dana:

Ona će da sija kad nas bude razdvojila! Moji ne prave razliku između brata i mene, kao tvoja majka. Edipovska posla - rekla je sebi u bradu Nadžeda u pušionici, ali ju je Toma čuo iz toaleta, pa se rasprava nastavila u istom duhu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.