NE ŽELIM DA MI VIŠE DANI POČINJU SA LOŠIM VESTIMA: Sandra Afrika samo za Espreso o karijeri i ljubavi!
Foto: Dragan Kadić, Ilustracija/Espreso.co.rs

espreso novogodišnji intervju!

NE ŽELIM DA MI VIŠE DANI POČINJU SA LOŠIM VESTIMA: Sandra Afrika samo za Espreso o karijeri i ljubavi!

Pogled kao led a vrelija od Afrike.

Objavljeno: 15:07h

Sandra Prodanović jedna od naših trenutno najpopularnijih pevačica na estradi, u zvezdano nebo plasirala se po istoimenoj numeri po kojoj i nosi umetničko ime.

Od kada je stala pred publiku sa mikofonom u ruci, Afrika ne samo što je mamila uzdahe muškom delu već je i majstor da zapali atmosferu.

Tako da njeni nastupi su zagarantovini „džek pot“ ako poželite da se provedete fantastično. Ona je sam primer da se voljom, trudom i marljivim radom stiže do uspeha.

Sandra Afrika
foto: Damir Dervišagić

Pošto verujemo da je svoje želje već skoro sve ostvarila, smatramo da u 2021. ipak ima nekih koje bi volela da joj se ispune.

Za portal ESPRESO, Sandra otkriva svoje planove i želje za 2021. godinu, ali i ono što sve zanima, da li je emotivno ispunjena i ko je srećni izabranik?

Ovu godinu svi ćemo uglavnom pamtiti po Koroni. Osim nje, po čemu će tebi ostati u sećanju i šta ti je lepo donela a šta ružno?

- Želim da je zaboravim ako je to uopšte moguće... Korona, korona, korona, samo mi je to ostalo u glavi u ovoj godini. Ni po čemu drugom, lepo ništa maltene. Lepo ništa maltene. Ne radim ono što najviše volim. Mislim na pevanje, gostovanja, putovanja...

Sandra Afrika
foto: Damir Dervišagić

Koje su tvoje želje koje bi volela da ti se ostvare u 2021.godini?

- U Novoj godini najveća želja mi je da svo ovo ludilo nestane. Da se svet vrati normalnom životu. I da mi dani ne počinju sa dr Konom i lošim vestima.

Kakve nove godine pamtiš iz detinjstva? Šta za tebe znače praznici i kako ćeš provesti novogodišnju noć?

- Praznici su mi bili najlepši dani. Sreća, radost i uživanje... Novogodišnja noć će biti uz porodicu kako sada stvari stoje, jer od nastupa nema ništa.

Zgodna pevačica će nas u novoj godini obradovati novim pesmama.

- Otkriću samo da sam spremila nove pesme i spotove.

Tokom godine na izmaku povezivali su je sa raznim muškarcima ali je ona uvek svoj ljubavni život vešto krila od očiju javnosti, pa tako ni sada nije htela da otkriva da li je emotivno ispunjena i ko je srećni izabranik.

Novogodišnja čestitka Sandre Afrike za čitaoce Espreso portala:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/A.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.